Bij deze willen jullie een reactie delen van een gezin dat we helpen via GEEF OM ELKAAR
Deze hulp kunnen we geven dankzij vele vrienden van Geef om elkaar die op allerlei manieren onze acties steunen. Dankjewel lieve vrienden. Hier doen we het voor:
“Hoi lieve mensen van Geef om elkaar
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie ons geven en al gegeven hebben jullie maken ons heel erg blij steeds maar weer opnieuw elke keer precies wanneer we het nodig hebben en wij met ons handen in het haar zitten komen jullie langs vandaag ook weer mijn dochters hebben genoten en zijn heel erg blij met alles wat we weer kregen ons meisje van 3 zei (mama nu kunnen we lekker en goed eten ik ben zo blij en gelukkig nu) dat waren haar woordjes ik ben nog steeds onderste boven van vandaag jullie zijn echt geweldig super super bedankt door jullie gaat er weer een beetje stress weg en hebben we weer even rust wij zijn echt super blij met jullie dus bij deze zeg ik nogmaals bedankt ik kan het niet genoeg zeggen dank je wel dank je wel ???
Onze dames barstte van energie nadat we terug waren en wij denken dat dat komt door jullie energie we zijn gewoon weer een stuk positiever geworden erdoor echt super gewoon en wat ik heb gestuurd dat bericht mag je ook op jullie site plaatsen iedereen mag dat lezen dat was ik vergeten te zeggen nogmaals bedankt.
Iedereen mag weten hoe goed jullie zijn voor de medemens echt geweldig het helpt ons echt elke keer weer en onze kinderen worden er ook echt vrolijk van.”
Chantal