Leven en wonen in harmonie

Huis reinigen

U wilt zich thuis voelen in uw huis?

Is het u weleens opgevallen dat u in sommige kamers beter slaapt dan in andere, of dat u op kantoor duidelijk prettiger werkt sinds u aan een ander bureau bent gaan zitten? Zitten uw gasten liever ook tot in de late uurtjes in de keuken dan in de woonkamer? Dit komt waarschijnlijk door de atmosfeer of de ‘energie’ van de ruimte. Deze bepaalt of een ruimte een plaats is waar u zich honderd procent op uw gemak voelt of niet.

Ieder levend wezen heeft energie en beïnvloedt zodoende de plaats waar het zich ophoudt. Naarmate de tijd verstrijkt kan er zich in een woning negatieve energie opbouwen. Dit komt door ruzies, negatieve gedachten of gebeurtenissen die zich voordoen in het bestaan van de woning. Dit is onvermijdelijk, maar kan veel invloed hebben op de harmonie van degenen die erin leven. Voor- en tegenspoed, gezondheid of ziekte, geluk of tegenslag weerspiegelen zich in elke woning of kantoor.

De Zonnevlecht analyseert welke invloed de ligging, vormgeving en inrichting op het welzijn en het geluk van de bewoners hebben. We behandelen en beïnvloedden de energie zodat de negatieve invloeden omgezet worden in positieve. De Zonnevlecht werkt met reinigingsmethoden die al 3000 jaar worden toegepast in de Chinese cultuur.

Wij helpen u door eerst uw huis beter te leren kennen eventueel door middel van een gesprek bij u thuis. Zo leren we u in uw woonomgeving kennen.

De filosofische kracht om orde aan een huis te geven ontbreekt vaak, evenals de diepere betekenis van ruimtes onderling en van dierbare spullen. We adviseren een eventuele herinrichting en maken probleemgebieden inzichtelijk (denk aan wateraders, energiestuwing of blokkades etc.).

Tenslotte wordt het huis op basis van energie gereinigd. Hierdoor komt de energie weer in balans en worden blokkades en stuwingen opgeheven.

Uw huis is vaak een weerspiegeling van uw persoonlijke beleving. Het huis moet net zo puur zijn als goed en gezond eten.

Tarieven

  • Advies is op maat aan te vragen
  • Een standaard reiniging kost € 165,00.
  • In overleg kan met u een andere prijs afgesproken worden. Dit is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en het aantal kamers.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.