Medewerkers topfit

Of u nu leidinggevende of teamlid bent, het is van belang dat u, als bedrijf of team, optimaal functioneert en zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaat. Door het beste uit iedere individuele medewerker te halen, wordt de kracht van het team versterkt en worden de beste resultaten verkregen.
Door middel van coaching laten wij zien:

 • hoe u de persoonlijke kracht en effectiviteit van uw medewerkers en collega’s kunt verhogen;
 • op welke manier u medewerkers en collega’s beter in balans kunt brengen waardoor de sociale vaardigheden, communicatie, assertiviteit en – niet onbelangrijk – de teamsfeer verbeteren;
 • hoe u het gevoel van stress, werkdruk en vermoeidheid bij uw medewerkers en collega’s kunt laten verminderen zonder extra personeel aan te nemen;
 • hoe u de lichamelijke en geestelijke gezondheid en weerbaarheid van uw medewerkers kunt verhogen.

 

bedrijfscoaching

Wat is het nut van bedrijfscoaching?

Onze coach beschikt over verschillende interessante mogelijkheden die een meerwaarde kunnen betekenen voor niet alleen particulieren, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een bedrijf runnen. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld al niet ondervonden dat uw werknemers er moe en futloos uitzien? Dat is niet alleen vervelend voor hun, maar ook voor u als bedrijfsleider, want de prestaties in uw bedrijf leiden er onder. Door gebruik te maken van bedrijfscoaching lost u dit probleem op zeer eenvoudige wijze op. De functie van de coach bestaat er in deze situatie namelijk in om uw werknemers opnieuw grondig te motiveren, maar tegelijkertijd ook te laten ontspannen. Ze worden zich door coaching of door het volgen van een specifieke cursus beter bewust van eigen kunnen en dat betekent een constructieve meerwaarde op niet alleen korte, maar tevens ook op lange termijn.

 

“Wat de geest van de mens ook kan bedenken en geloven, kan worden bereikt”

-Napoleon Hill-

 

Mogelijkheden voor stressrelease technieken bij medewerkenden
Naast de coaching geven we ook mindfullness- en meditatietrainingen voor bedrijven.
Meditatie is het concentreren op de ademhaling, het lichaam en op gevoelens. Door het loslaten van hinderlijke gedachten en deze te vervangen door positieve, voelt u zich fitter. De wereld ziet er vervolgens heel anders uit omdat u zelf bent veranderd. Meditatie is een sleutel tot zelfontplooiing en opent de deuren naar uw intuïtie.

Effecten van een dagelijkse korte meditatie zijn:

 • Rust in uw hoofd, waardoor u uw leven beter vormgeeft;
 • Beheersing van gedachten en emoties;
 • Loslaten van dagelijkse spanningen;
 • Persoonlijke groei naar zelfvertrou­wen en beter functioneren in het da­gelijkse leven;
 • Toename van uw leervermogen;
 • Verminderde kans op lichamelijke klachten.
  Wij bieden bedrijven of medewerkers in overleg een meditatietraining op maat op de werkvloer of in therapeutisch centrum De Zonnevlecht

Cursus  voor meer persoonlijke effectiviteit:
Werknemers kunnen, los van de werksituatie, deelnemen aan de  eenjarige cursus totaalbalans binnen ons centrum  De medewerker gaat intensief werken aan zijn of haar aandachtspunten en zal zich na dat jaar veel rijker voelen.  Het is een verrijking voor uw personeel om deze cursus onder hun aandacht te brengen.

Vitaliteitsprogramma voor uw bedrijf
Op de werkvloer individuele medewerkers begeleiden met werkgerelateerde klachten door middel van stoelmassage of mindfullnesstraining. De programma’s zijn op maat gesneden om klachten in de toekomst te voorkomen en stressbestendiger te zijn.

Individuele coaching:
Een individuele aanpak van  vragen, klachten  of behoefte aan persoonlijke ontwikkeling tijdens een persoonlijk consult.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij een passend voorstel kunnen doen.