Een coach biedt u die ondersteuning die u zoekt

Mensen hebben tijdens hun leven regelmatig behoefte aan een goede coaching. Met de ondersteuning van een goede begeleider is het namelijk zonder probleem mogelijk om niet alleen even alle stress van het leven te laten varen, daarnaast zult u merken dat u zich veel beter in uw vel zult voelen. Wilt u ook graag een echt persoonlijke coaching ervaren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat onze coach u op vlak van mogelijkheden allemaal te bieden heeft!

Persoonlijke coaching

U kunt er bij het therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg voor kiezen om een keuze te maken uit een ruime waaier aan coaching,behandelingen en cursussen. Daar komt bij dat wij onze klanten steevast van een zeer persoonlijke coaching voorzien. Onze coach kan u  helpen om bijvoorbeeld te leren mediteren, daarnaast wordt u eveneens bijgestaan bij het volgen van met name ontwikkelingstherapie of mindfullness. Hierdoor kunt u op korte termijn reeds uitstekende resultaten bereiken. Bent u ook op zoek naar een goede coach om u te helpen om de balans in uw lichaam en geest te herstellen? In dat geval is een beroep doen op een healing coach bij ons therapeutisch centrum ongetwijfeld een aanrader!

In onze praktijk besteden wij  aandacht aan zowel de geestelijke als de fysieke gezondheid zodat de oorzaak van de klachten snel helder is en er een gericht coachingsplan  gemaakt kan worden.

Je kunt voor uiteenlopende klachten bij ons terecht;

 • je ervaart veel stress of spanningen
 • je dreigt Burn Out te raken of bent het al
 • je piekert veel
 • je ervaart veel chaos in je hoofd of concentratieproblemen
 • je bent snel geïrriteerd
 • je weet niet goed wat je wilt met je leven
 • je voelt je somber of angstig
 • je bent bang om fouten te maken op school of op je werk (perfectionisme)
 • je durft niet voor jezelf op te komen
 • je bent heel moe zonder dat daar meteen een aanwijsbare reden voor is
 • je moet een belangrijke levenskeuze maken (baan, werk, relatie, huis etc.) maar je komt er niet toe om een besluit te nemen

of

 • je worstelt met je gewicht (jojo-en)
 • je wilt graag gezonder leven maar het lukt maar niet of je weet niet hoe
 • je hebt 1 of meerdere gewoonten waar je eigenlijk van af wilt
 • je wilt graag beter slapen
 • je wilt leren om makkelijker te genieten

 

 

 

 

 

 


Nieuwe inzichten brengen een nieuwe balans

 

 

 


U hoeft het niet alleen te doen.


Bevrijd uzelf van oude beperkende patronen en creeër nieuwe kansen

Wat is het nut van coaching?

Een coach beschikt vandaag de dag over verschillende interessante mogelijkheden die een meerwaarde kunnen betekenen voor niet alleen particulieren, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een bedrijf runnen. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld al niet ondervonden dat uw werknemers er moe en futloos uitzien? Dat is niet alleen vervelend voor hun, maar ook voor u als bedrijfsleider, want de prestaties in uw bedrijf leiden er onder. Door gebruik te maken van bedrijfscoaching lost u dit probleem op zeer eenvoudige wijze op. De functie van de coach bestaat er in deze situatie namelijk in om uw werknemers opnieuw grondig te motiveren, maar tegelijkertijd ook te laten ontspannen. Ze worden zich door het volgen van een specifieke cursus beter bewust van eigen kunnen en dat betekent een constructieve meerwaarde op niet alleen korte, maar tevens ook op lange termijn.

De mogelijkheden van een healing coach

Wanneer u zich niet goed in uw vel voelt is het belangrijk om zo snel mogelijk de oorzaak van het probleem te vinden. Veel mensen krijgen tijdens hun leven iedere dag opnieuw te maken met stress en die stress heeft vaak een zeer negatieve invloed op het menselijk lichaam. De impact die constante stress met zich meebrengt wordt vaak onderschat, maar ligt aan de basis van verschillende zowel fysieke als mentale aandoeningen. Denk bijvoorbeeld maar aan een depressie of het zogenaamde burn-out syndroom. Bent u eveneens op zoek naar een geschikte healing coach die u op dit vlak kan helpen en een structurele meerwaarde kan betekenen? In dat geval zal de healing coach van het therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg u ongetwijfeld verder kunnen helpen!


Annie en Ria