Wat is eczeem?

Eczeem wordt veroorzaakt door een verstoring in de huid. Dit kan leiden tot een gevoelige, schilferige en droge huid. Het is bij eczeem belangrijk om contact met factoren die irritatie veroorzaken te beperken. Irriterende factoren zijn bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, zeep en te droge lucht. Ook is het veelvuldig wassen van de huid niet aan te raden. Om deze verstoringen in de huid te beperken en de symptomen ervan te bestrijden, is een goede behandeling en huidverzorging essentieel. Bij De Zonnevlecht Tilburg behandelen wij eczeem van binnenuit, namelijk met behulp van alternatieve geneeskunde. Eczeem ontstaat namelijk door een disbalans in uw lichaam.

Breng uw lichaam weer in balans

Bent u benieuwd naar een alternatieve geneeskunde behandeling bij eczeem in Tilburg? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk consult bij De Zonnevlecht in Tilburg. Wij zijn een therapeutisch centrum voor alternatieve geneeswijzen en maken gebruik van natuurgeneeskunde bij diverse problemen en klachten. Wij zetten een behandeling met alternatieve geneeskunde ook in bij eczeem. Met alternatieve geneeskunde behandelen we eczeem van binnenuit.

Alternatieve geneeskunde eczeem

Eczeem behandeling in Tilburg bij De Zonnevlecht

Bij De Zonnevlecht gaan we ervan uit ervan uit dat lichamelijke klachten worden veroorzaakt door het uit balans zijn van lichaam en geest. Dit kan zich uiten in een ophoping van afvalstoffen op één of meerdere plaatsen in het lichaam. De huid kan ook zo’n plek zijn, waar zich problemen kunnen voordoen. Om de balans weer te herstellen, is een alternatieve geneeskunde behandeling van eczeem aan te raden. Met behulp van natuurkundige geneeswijzen en producten herstellen we de huid dusdanig, dat irritatie en jeuk verdwijnen.

Over De Zonnevlecht in Tilburg

Therapeutisch Centrum De Zonnevlecht is al ruim 30 jaar specialist in alternatieve geneeswijzen. In onze behandelingen gaan we uit van de natuurlijke kracht van de mens. Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen een optimale balans in het leven te laten vinden. Door onze natuurkundige geneeswijzen kunnen wij hulp bieden bij diverse problemen, vragen en klachten. Zowel fysiek als mentaal.

Plan nu uw persoonlijke afspraak

Wilt u meer weten over alternatieve geneeskunde bij eczeem? Neem contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, of bel ons op telefoonnummer: 013-4562191. Voor een effectieve eczeem behandeling in Tilburg bent u bij De Zonnevlecht aan het juiste adres.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen betekenen.