Een weldaad voor nek, schouders, armen en rug

Professionele en effectieve stoelmassage. Een stoelmassage pakt uw klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. Voor een stoelmassagebehandeling neemt u gekleed plaats op een speciale massagestoel. Klachten verminderen en u voelt zich fit, los en energiek!

U ervaart hoe uw spieren losmaakt worden, zenuwweefsel gestimuleerd en de doorbloeding bevorderd wordt. Stoelmassage is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. De stoelmassage werkt preventief bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress of een niet optimale werkhouding. Omdat de stoelmassage (drukpuntmassage: combinatie van acupressuur en shiatsumassage) wordt aangepast aan de conditie van de ontvanger, is de behandeling altijd prettig.

Er wordt druk uitgeoefend met vingers, handen en ellebogen. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt. U ervaart nieuwe energie, ontspanning en rust. Ook kunnen bepaalde gezondheidsproblemen als RSI, stress, vermoeidheid of hoofdpijn worden verminderd.  De resultaten zijn fysiek en mentaal opmerkelijk.

Duur en kosten

Duur complete stoelmassage: 20 minuten
Kosten €  20,-

Stoelmassage ook op de werkplek voor bedrijven!

De vitaliteit van uw medewerkers heeft een hoge prioriteit. Zij zijn immers de kracht van uw organisatie. Een verbeterde productiviteit, daling ziekteverzuim, gemotiveerde mensen en ervaren persoonlijke effectiviteit  zijn belangrijke aandachtspunten.

In ons vitaliteitsprogramma  wordt hieraan veel aandacht besteed. Wij kunnen u hierin van dienst zijn met onze activiteiten gericht op het lichamelijke en geestelijke welzijn van uw medewerkers.

Voor uw organisatie kan dat een stoelmassage of een op maat gesneden vitaliteitsprogramma zijn

Waarom stoelmassage voor uw medewerkers?
Stoelmassage is een laagdrempelige manier om medewerkers gezond te houden en te belonen voor gedane arbeid. Terwijl spieren effectief worden aangepakt kunnen lichaam en geest ontspannen en weer nieuwe energie op doen

80% van alle klachten bij  medewerkers wordt veroorzaakt door stress.

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, RSI en hyperventilatie.
Uit ervaring blijkt dat een stoelmassage klachten vermindert en helpt voorkomen. Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans.

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk:

* Daling kortdurend ziekteverzuim
* Verhoging concentratievermogen
* Verbeterde productiviteit
* Vermindering van spierklachten in schouders, nek, armen en rug, rsi.
* Afvoer van afvalstoffen
* Verhoging weerstand
* Verbetering bloedcirculatie
* Geestelijke en lichamelijke ontspanning
* Nieuwe energie
* Meer werkplezier en motivatie
.

De massagetechniek die we bij een stoelmassage op het werk toepassen is gebaseerd op acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit

Wij helpen bedrijven met het verminderen van nek-, rug- en schouderklachten van het personeel.
Met Stoelmassage stimuleren we de gezondheid en de motivatie van de medewerkers. Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor minder werkgerelateerde klachten, meer plezier in het werk en een betere hantering van werkdruk.

Mogelijkheden stoelmassage

Beloning: Een verkwikkende stoelmassage als beloning na een drukke periode of het behalen van een target wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

Beurzen en evenementen: Tijdens een beurs, presentatie, gezondheidsweek of ander evenement ondersteunt een stoelmasseur op locatie de boodschap die u wilt uitdragen.

Klachtenpreventie: Bij veel bedrijven zorgen regelmatig aangeboden stoelmassages voor preventie en behandeling van (werkgerelateerde) klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot, de kosten laag en de tijdsinvestering is minimaal.

 

Maatwerk en persoonlijke benadering staan bij onze aanpak centraal zodat elke  stoelmassage behandeling – naast klachtenvermindering – altijd ontspannend, aangenaam en verkwikkend is.

Stoelmassage draagt aantoonbaar bij aan het succes van uw organisatie en het welzijn van uw medewerkers.

 

Vitaliteitsprogramma voor uw medewerkers.

Naast stoelmassages hebben we een breed aanbod van vitaliteitsprogramma’s. We bieden activiteiten gericht op inspanning en ontspanning.  Dit kan in  de vorm van een workshop, korte training of langdurige cursus.

Vitaliteit gaat over welzijn, over je goed voelen op alle lagen van je bestaan. Thuis en op het werk. In onze aanpak staat bewustwording centraal. En de beste manier om mensen bewust te maken, is hen te laten ervaren wat vitaliteit is.
Dit doen we door heel praktisch bezig te zijn met stressrelease- technieken, ademhalingstechnieken, assertiviteitstrainingen, mindfulness, yoga- en meditatietechnieken. Al de technieken die we gebruiken  zijn heel praktisch en direct toepasbaar door de medewerkers tijdens het werk  en zullen zo hun vruchten afwerpen.

 

Programma’s op maat

Onze werkwijze is net als de inhoud van onze programma’s: praktisch en helder. We bieden diverse vitaliteitsdiensten aan en deze kunnen we voor u combineren tot een op maat gemaakt programma. Dat doen we bij diverse opdrachtgevers tijdens jaarlijkse gezondheidsweken of als een vast of éénmalig vitaliteitsprogramma. Ook diensten die we niet hebben vermeld op onze website, zijn in te passen. Voor elk bedrijf is er een programma op maat.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor stoelmassage en of een vitaliteitsprogramma voor uw medewerkers. Wij zijn graag bereid samen met u te kijken wat voor uw organisatie het beste past.

Stoelmassage

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.