Een weldaad voor lichaam en geest

Het lichaam geeft de eerste tekenen van het uit balans zijn.
Door stress en teveel piekeren worden spieren en gewrichten stijver, hopen afvalstoffen zich op en ontstaan er blokkades in het lichaam en de energiebanen. Wanneer dit genegeerd wordt, kan u in een vicieuze cirkel terechtkomen en kunnen klachten ontstaan zoals: RSI, burnout, depressie, slaapproblemen, hoofdpijn. Ook kan een massage lichamelijke klachten aan maag- darmstelsel, bindweefsel, spieren en gewrichten, rugpijn, hoge of lage bloeddruk, luchtwegproblemen, slechte doorbloeding, huidproblemen, overgangsklachten etc. voorkomen en opmerkelijk verlichten.

De heilzame werking van een massage

Een massage laat de opgehoopte afvalstoffen weer verdwijnen, laat het lichaam ontspannen en verbetert de doorbloeding. De afvalstoffen worden beter afgevoerd en u kunt dit tijdens een massage merken doordat u gaat transpireren, u temperatuurwisselingen heeft, emotioneel wordt of juist heel loom en slaperig. De voedingsstoffen en zuurstof kunnen nadien weer beter worden opgenomen door het lichaam. Een massage brengt lichaam en geest weer in balans.
U voelt zich nadien lichamelijk en geestelijk opgeladen, verfrist, ontspannen en vol energie.

Massage

Massage is één van de oudste therapieën die er bestaan. Al eeuwenlang wordt massage toegepast voor genezing, om spanningen weg te halen en voor algemeen welbehagen. Er zijn talloze massagetechnieken waarbij de essentiële oliën de effecten versterken en de kwaliteit van de behandeling alsnog beter wordt ervaren.

Actueel aanbod

Een weldaad voor lichaam en geest die het lichaam laat ontspannen, de opgehoopte afvalstoffen/blokkades helpt opruimen waardoor u zich weer opgeladen, verfrist en vol energie voelt. Intensief maar ook zeer aangenaam, waardoor klachten verlichting ervaren. Ons aanbod bestaat uit:

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.