Natuurgeneeskunde bij De Zonnevlecht

Bent u op zoek naar een plek voor natuurgeneeskunde in Tilburg? Dan heten wij u van harte welkom bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. Hier vindt u diverse behandelingen op basis van de eeuwenoude natuurgeneeskunde. Neem een kijkje op onze website en ontdek de diverse cursussen, trainingen en consulten die wij hier geven. Op deze pagina kunt u meer lezen over De Zonnevlecht en wat wij voor u op het gebied van natuurgeneeskunde kunnen betekenen. Heeft u na het lezen van deze pagina interesse in een persoonlijk consult? Neem dan contact op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

Natuurgeneeskunde in Tilburg bij De Zonnevlecht

Door de drukte van het dagelijkse leven, en de eisen die ons gezinsleven en onze sociale activiteiten van ons vragen in Tilburg, kan het soms gebeuren dat lichaam en geest uit balans raken. Met klachten als gevolg. Denk bijvoorbeeld aan stress, angst, maar ook lichamelijke klachten als hoofdpijn en spierpijn kunnen de kop op steken. De Zonnevlecht in Tilburg kan op basis van natuurgeneeskunde helpen bij het verhelpen van uw klachten! Wij bieden diverse behandelingen en cursussen aan om uw problemen te laten verdwijnen of verminderen.

Natuurgeneeskunde Tilburg

Sta weer in uw kracht met natuurgeneeskunde

Bij onze behandelingen in Tilburg gaan we altijd uit van de kracht van iedere persoonlijkheid. Zeker wanneer u het lastig vindt in uw kracht te komen staan, trachten wij met onze behandelingen juist deze kracht te ontwikkelen zodat u sterker in uw schoenen komt te staan. Lichaam en geest komen meer in balans, waardoor u zich lichamelijk en geestelijk beter zult gaan voelen.

Diverse behandelingen van De Zonnevlecht

Bij De Zonnevlecht bieden we diverse behandelingen aan met als uitgangspunt de natuurgeneeskunde. In Tilburg kunt u terecht voor onder andere:

  • Meditatie
  • Energie behandelingen
  • Personal coaching
  • Mindfulness
  • Massages

Wij heten u van harte welkom bij De Zonnevlecht

Heeft u interesse in een van onze behandelingen in Tilburg? Dan nodigen wij u graag van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. U kunt ons bereiken door te bellen op telefoonnummer 013-4562191. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het online contactformulier. Voor natuurgeneeskunde in Tilburg, bent u van harte welkom bij De Zonnevlecht!

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost€ 57,50. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 87,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

Natuurgeneeskunde Tilburg

Natuurgeneeskunde Tilburg

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.