Voelt u zich overspannen?

Bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht kan iedereen die overspannen is een behandeling in Tilburg volgen. Vraag een persoonlijk consult aan in Tilburg als u last heeft van bijvoorbeeld een burn out. Onze cursussen en trainingen zijn gericht op het bestrijden van overspannen gevoelens en symptomen. De aanpak van De Zonnevlecht is gebaseerd op alternatieve geneeswijzen. Hierdoor staat het in balans brengen van uw lichaam en geest bij ons centraal. Heeft u interesse in een natuurgeneeskundige behandeling? Maak een afspraak voor een passende overspannen behandeling.

Bestrijd overspannen met een behandeling

Loopt u al enige tijd met een burn out rond? Of merkt u dat u steeds meer uit balans raakt vanwege een te hoge druk? Kies dan voor een passende behandelmethode waardoor u weer rustig aan beter in balans raakt. De afgelopen tijd is er veel te veel van u gevraagd. Er werden zaken van u verwacht die gewoonweg niet haalbaar waren. Dit heeft u logischerwijs opgebroken. Als resultaat voelt u zich momenteel futloos, opgebrand, neerslachtig en uitzichtloos. Al deze gevoelens belemmeren uw dagelijks functioneren. Bovendien heeft u nu wellicht een stuk minder plezier in het leven. Wij helpen u graag met het terugdraaien van deze disbalans. Wij ondersteunen u graag weer sterker, optimistischer en gelukkiger in het leven te staan. Maak een afspraak met ons therapeutisch centrum in Tilburg. Dan bespreken wij graag welke behandeling het beste bij u past.

Voor iedereen die overspannen is een behandeling in Tilburg

Elk mens is anders. Elke burn out is verschillend. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Ook voor u realiseren wij graag de juiste behandelmethode, zodat u effectief, blijvend en optimaal herstelt. Heeft u al een bepaalde behandelwijze in gedachten? Zo niet, dan inspireren en adviseren onze therapeuten u graag. Omdat al onze trainingen maatwerk zijn, worden ze exact aangepast op uw tempo. Dit werkt voor u het prettigst en werkt het meest efficiënt. Hierbij een overzicht van enkele behandelmethoden:

  • Yoga
  • Meditatie
  • Massage
  • Coaching
  • Mindfulness

Voel u niet langer overspannen

Loop niet langer rond met die neerslachtige gevoelens. Laat u ondersteunen door de gediplomeerde therapeuten van De Zonnevlecht. Na enkele sessies voelt u uzelf al weer wat lichter, vrolijker en beter in balans. Plan een persoonlijk consult in, zodat wij de juiste behandelmethode voor uw burn out kunnen bepalen. U mag uw gegevens achterlaten op ons online contactformulier. Voor direct persoonlijk contact kan gebeld worden naar telefoonnummer 013-4562191. Bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht kan iedereen die overspannen is een behandeling in Tilburg volgen.

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost  € 55,00. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 82,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

Overspannen behandeling Tilburg

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.