Vitaliteitsprogramma voor uw medewerkers.

Naast stoelmassages hebben we een breed aanbod van vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven met als doel de vitaliteit van de medewerker te vergroten en de kracht van het team te versterken.
We bieden activiteiten gericht op inspanning en ontspanning.  Dit kan in  de vorm van een workshop, korte training of langdurige cursus.

Vitaliteit gaat over welzijn, over je goed voelen op alle lagen van je bestaan. Thuis en op het werk. In onze aanpak staat bewustwording centraal. En de beste manier om mensen bewust te maken, is hen te laten ervaren wat vitaliteit is. Hierdoor wordt de kracht van een team versterkt.

Dit doen we door heel praktisch bezig te zijn met:

stressrelease- technieken
ademhalingstechnieken
assertiviteitstrainingen
mindfulness,
yoga- en meditatietechnieken.

Al de technieken die we gebruiken  zijn heel praktisch en direct toepasbaar door de medewerkers tijdens het werk  en zullen zo hun vruchten afwerpen waardoor uw medewerkers beter in balans zijn.

 

Vitaliteitsprogramma’s op maat

Onze werkwijze is net als de inhoud van ons vitaliteitsprogramma: praktisch en helder. We bieden diverse vitaliteitsdiensten aan en deze kunnen we voor u combineren tot een op maat gemaakt programma. Dat doen we bij diverse opdrachtgevers tijdens jaarlijkse gezondheidsweken of als een vast of éénmalig vitaliteitsprogramma. Ook diensten die we niet hebben vermeld op onze website, zijn in te passen. Voor elk bedrijf is er een vitaliteitsprogramma op maat.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor stoelmassage en of een vitaliteitsprogramma voor uw medewerkers. Wij zijn graag bereid samen met u te kijken wat voor uw organisatie het beste past.
Bedrijfscoaching

Interesse in een van onze cursussen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.
We kijken dan samen of de cursus bij u past en u bij de cursusgroep past.