Alternatieve behandeling angststoornis

Een energetische behandeling is een eeuwenoude geneeswijze die de energiebanen in ons lichaam opent om weer balans te vinden en ondersteuning geeft aan de mogelijkheid om het lichaam te genezen. Simpel gezegd, het heft blokkades op zodat de energiestromen verbeteren en onze gezondheid verbeterd. Energetische geneeswijze bestaat al duizenden jaren.

Energiebehandeling bij De Zonnevlecht in Tilburg

Wij helpen u bij gezondheidsproblemen en emotionele gezondheidsproblemen in het bijzonder. Deze problemen zijn niet altijd makkelijk op te lossen. Bijvoorbeeld: wanneer uw energieniveau laag is kan dat leiden tot chronische vermoeidheid, depressie, symptomen van de menopauze, stress of angst. Andersom geldt ook; wanneer u uzelf door de angst laat leiden zal uw energieniveau verlagen en ontstaat er een verminderde weerstand. Dan liggen lichamelijke gezondheidsproblemen op de loer. Angst is een grote energievreter waardoor u soms niet meer op eigen kracht de cirkel kan doorbreken. Door energiebehandelingen bij De Zonnevlecht in Tilburg krijgt u weer energie en inzicht om weer terug in balans te komen. U ervaart weer rust in het hoofd en lichaam.

Normale angstklachten of een angststoornis?

Toch kan angst erg nuttig zijn in gevaarlijke situaties. We spreken dan over reële angsten. Overdreven angst zonder werkelijk gevaarlijke situaties kan u belemmeren om effectief te presteren. Als u een angst (stoornis) hebt dan kunt u geen manier meer vinden om met uw angstgevoelens om te gaan. U gaat zelfs situaties vermijden in uw alledaagse activiteiten.

Angsten zijn overblijfselen van overlevingsmechanismen in uw brein. Angst ontstaat door een bepaald denkpatroon. U bent ergens van overtuigd en u heeft zelf al honderden conclusies getrokken. Uw lichaam reageert op angst door een stressreactie te vertonen. De stressreactie bestaat dan uit gejaagd ademhalen (hyperventilatie) of juist door oppervlakkige ademhaling. Transpireren, duizeligheid, misselijkheid, diarree, vermoeidheid, hyperventilatie, verwarring en gebrek aan concentratie zijn allemaal symptomen van een angststoornis. Lichaam en geest zijn namelijk een onlosmakelijk geheel en reageren op elkaar.

Angst is behoefte aan controle op de situatie. Echter hiermee belemmert u uzelf en ondermijnt u uw verlangens en levensplezier. Een alternatieve behandeling gericht op een angststoornis kan u helpen uw levensplezier terug te krijgen.

Angststoornis overwinnen

Angst of een fobie kan uw werk en sociale kenniskring beinvloeden. Het kan ervoor zorgen dat u zichzelf extreem eenzaam voelt. Vaak schamen mensen zich voor hoe ze zich gedragen als ze zich zo eenzaam voelen en dat resulteert in een schuldgevoel tegenover hun omgeving. Tegelijkertijd zien ze geen manier om het anders te doen. U bent als het ware in de ban van de angst. Het kost u veel energie om nog van het leven te genieten. Velen hebben het gevoel dat ze overleven. Hoe fijn is het niet om weer te leven zonder angst? Bij De Zonnevlecht kijken we samen wat we voor u kunnen doen.

Hoe kan De Zonnevlecht u helpen?

Als u angstig bent is het niet makkelijk uw angst onder ogen te zien. Wij leren u hoe uw brein werkt en hoe uw stapsgewijs de angst kunt omzetten naar vertrouwen. Angst is een verkeerde raadgever die gebaseerd is op een leugen waarin u bent gaan geloven. Door meer energie te ontvangen gaat u de kracht krijgen om te gaan leven in plaats van overleven. Wilt u graag uw lichaam en geest weer in balans laten komen? Maak meteen een afspraak en samen helpen wij u uw angst overwinnen!

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.