Totaalbalans massage

Een totale lichaamsmassage waarbij lichaam en geest in balans worden gebracht. Tijdens de totaalbalansmassage komen vele energie- en meridiaanbanen aan bod.  Voeten, benen, rug, buik, nek, schouders, armen en het gelaat krijgen ruimschoots aandacht.

Totale Lichaamsmassage

Totale Lichaamsmassage

Totale Lichaamsmassage

Blokkades kunnen oplossen en afvalstoffen kunnen zo het lichaam verlaten. Een massage laat het lichaam ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor diverse klachten voorkomen kunnen worden of opmerkelijk kunnen worden verlicht. Intensief maar zeer aangenaam.Afgestemd op uw wensen, hulpvraag of  klachten zal de massage afwisselend ontspannend en pittig zijn. Er worden zowel strijkbewegingen als bindweefselmassagetechnieken gebruikt. De massage kan onderdeel zijn van een natuurgeneeskundige behandeling, maar ook gewoon als verwenmassage voor lichaam en geest om uzelf eens lekker op te laden.

Duur en kosten

Duur  van de massage  1 uur
Kosten 90,00

U kunt ook kiezen voor een lichaamsmassage van 1 uur waarbij we specifiek aan de rug en schouders werken.  In overleg wordt voor bepaalde zones gekozen waarop we de massage richten.
Kosten voor 1 uur 67,50

Na de massage is het van belang dat u veel water drinkt zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. U ontvangt  vooraf een voedingsadvies, zodat het lichaam optimaal voorbereid is op deze massage en zich optimaal herstelt.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.