Totaalbalans massage

Een totale lichaamsmassage waarbij lichaam en geest in balans worden gebracht. Tijdens de totaalbalansmassage komen vele energie- en meridiaanbanen aan bod.  Voeten, benen, rug, buik, nek, schouders, armen en het gelaat krijgen ruimschoots aandacht.

Totale Lichaamsmassage

Totale Lichaamsmassage

Totale Lichaamsmassage

Blokkades kunnen oplossen en afvalstoffen kunnen zo het lichaam verlaten. Een massage laat het lichaam ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor diverse klachten voorkomen kunnen worden of opmerkelijk kunnen worden verlicht. Intensief maar zeer aangenaam.Afgestemd op uw wensen, hulpvraag of  klachten zal de massage afwisselend ontspannend en pittig zijn. Er worden zowel strijkbewegingen als bindweefselmassagetechnieken gebruikt. De massage kan onderdeel zijn van een natuurgeneeskundige behandeling, maar ook gewoon als verwenmassage voor lichaam en geest om uzelf eens lekker op te laden.

Duur en kosten

 • Duur  van de massage  2 uur
 • Kosten  135,00

U kunt ook kiezen voor een lichaamsmassage van 1 uur waarbij we specifiek aan de rug en schouders werken.  In overleg wordt voor bepaalde zones gekozen waarop we de massage richten.

 •  Kosten  67,50

 

Wat krijgt u?

 • U begint met het drinken van zeer zuurstofrijk water om lichaam en
  geest in balans te krijgen.
 • Een voetenbad met ontspannende olie (5 min.), waarbij de acupunctuurpunten
  worden gestimuleerd als voorbereiding op de totale massage. De voeten ondervinden daarna een lichte voetzoolreflexmassage.
 • Daarna ligt u rustig op een massagetafel  op de buik, waarna warmtestenen
  op de acupunctuurpunten op de rug worden geplaatst en het lichaam in warme doeken wordt gewikkeld.
 • De achterkant van de benen worden licht gemasseerd om de spieren te ontspannen.
 • Deze ontspanningsmassage gaat over in een pittige massage die weer uitmondt in een lichte ontspanningsmassage, waarbij alle afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten en de benen zich als herboren zullen voelen.
 • Daarna worden de benen met rust gelaten en worden er warmtestenen op de acupunctuurpunten gelegd en worden de benen gewikkeld in warme doeken. Er wordt overgegaan naar de onderrug, rug en schouders.
 • Er wordt begonnen met hele zachte en kalmerende strijkbewegingen over de rug. We doen dit met een basisolie, die rijk aan vitaminen en mineralen is en tevens de huid bevochtigt, waardoor de massage soepeler verloopt. Er wordt overgegaan naar een balansmassage die wel pittig wordt ervaren door het lichaam, maar goed door het lichaam wordt opgenomen, waardoor het lichaam zijn balans vindt. Daarna ondergaat de rug een totale ontspanningsmassage.
 • Hierna drinkt u een glas zuurstofrijk water en krijgt u 5 minuten rusttijd, zodat het lichaam weer in balans wordt gebracht. Er worden daarbij warmtestenen op de rug, nek en benen aangebracht.
 • Dan wordt aan de voorzijde van het lichaam gewerkt en krijgen de tenen, voeten en benen eerst een lichte massage en wordt overgegaan op een goede beenmeridianenmassage, waarna de benen in warme doeken worden gewikkeld.
 • De buik, borst en schouders aan de voorzijde en de bovenarmen ontvangen een goede massage waar u weer als herboren uitkomt. De handen worden een paar seconden tussen de handen van de masseur geplaatst en vervolgens wordt er met een zachte strijkbeweging van de vingers naar de onderarmen gegaan. De handen en onderarmen worden aan een massage blootgesteld en verwend en gemasseerd met een goede handcrème. De acupunctuurpunten worden opgewarmd met warmtestenen.
 • Er wordt vervolgd met een ontspannen gezichtsmassage,  waarbij uw nek wordt bedekt met warme doeken. Alle punten in het gezicht worden geactiveerd en gestimuleerd zodat rimpels/stress verminderen en verstopte poriën weer kunnen ademen.
  Tot slot volgt een hoofdmassage waarbij de meridianen die over het hoofd lopen (blaas, galblaas etc.) meegenomen worden. Dan laten we u met rust, zodat het lichaam in totale ontspanning komt.
 • Na de massage is het van belang dat u veel water drinkt zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. U ontvangt  vooraf een voedingsadvies, zodat het lichaam optimaal voorbereid is op deze massage en zich optimaal herstelt.