Wilt u uw levenslust terugkrijgen?
Kom weer in balans!

Wilt u zich eens oriënteren op een alternatieve behandeling van depressie in Tilburg? Dan bent u bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg aan het juiste adres. Wij bieden onder meer natuurgeneeskundige behandelingen, cursussen en coaching aan bij depressie en helpen u bij het terugvinden van de rust en het geluk in uw leven. Op basis van natuurgeneeskunde en alternatieve geneeswijzen gaan we aan de slag om uw levenslust weer terug te krijgen. Op deze pagina leest u meer informatie over onze behandeling bij depressie en wat De Zonnevlecht daarin voor u kan betekenen. Heeft u interesse in een persoonlijk consult? Laat dan uw gegevens achter via het online contactformulier of bel ons, zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Effectieve behandeling bij depressie

Een depressie heeft invloed op alle facetten van uw leven. Uw functioneren wordt er door beperkt. U kunt er als het ware door worden ‘lamgelegd’. U bent somber, uw levenslust lijkt ver te zoeken. Negatieve gedachten voeren de boventoon.

Symptomen depressie

U heeft  depressieve klachten wanneer u gedurende ten minste twee weken zodanig last heeft van de onderstaande symptomen dat er ernstige beperkingen optreden in het functioneren.
Van twee onderstaande symptomen moet minstens één aanwezig zijn:

  • Een neerslachtige stemming (somberheid) gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag (bij kinderen, adolescenten of ouderen kan dit ook een prikkelbare stemming zijn).
  • Ernstig verlies van interesse in bijna alle activiteiten gedurende het grootste deel van de dag, bijna elke dag.

En minstens drie van onderstaande symptomen zijn aanwezig:

  • Eetproblemen (meer of juist minder eten) en veranderingen in het gewicht;
  • Slaapproblemen (meer of juist minder slapen);
  • Geagiteerd en rusteloos zijn of juist geremd;
  • Vermoeidheid en verlies van energie;
  • Gevoelens van waardeloosheid of overmatige schuld;
  • Concentratieproblemen, vertraagd denken en besluiteloosheid;
  • Terugkerende gedachten aan dood of zelfdoding.

Andere veelvoorkomende symptomen van depressie zijn angst, obstipatie, libidoverlies en problemen met het geheugen. Ook psychomotorische symptomen zoals vertraagde motoriek, verminderde mimiek, een ineengezakte houding en terneergeslagen blik kunnen voorkomen.

Deze video  geeft  weer hoe zwaar het kan zijn wanneer u zoveel energie bent verloren aan deze gevoelens.

Herkent u zich in deze depressieve gevoelens? Dan wordt het tijd om er wat mee te gaan doen. De Zonnevlecht in Tilburg biedt een aantal effectieve mogelijkheden aan om negatieve gedachten het hoofd te bieden en lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen. Bent u op zoek naar alternatieve manieren om uw depressieve gevoelens op te lossen?  Wij werken niet met medicatie maar energiebehandelingen om zodoende weer beter in balans te komen en zich levenslustiger te gaan voelen. Hierdoor kunt u ook beter omgaan met negatieve gedachten die u veel energie kosten.

Totaal in balans met onze behandeling

De Zonnevlecht biedt diverse cursussen en behandelingen aan. Ook voor de energetische behandeling van een depressie in Tilburg bent u bij ons op de juiste plek. Een van de cursussen die wordt aangeboden, is Totaalbalans. Deze therapie zorgt ervoor dat er een balans wordt gevonden tussen lichaam en geest, waardoor mensen zich beter in hun vel gaan voelen. U wordt hierin optimaal en deskundig begeleid, zodat duidelijk wordt wat de oorzaken zijn van uw depressieve gevoelens en gedachten. Op basis hiervan wordt de juiste behandelwijze gekozen. U kunt bij De Zonnevlecht rekenen op deskundigheid, ervaren personeel en persoonlijke aandacht.

Maak een afspraak bij De Zonnevlecht

Wilt u ook kennismaken met onze natuurgeneeskundige behandeling en ervaren wat onze deskundige medewerkers voor u kunnen betekenen? Wacht niet langer en plan een persoonlijk consult, zodat we samen uw leven weer in balans kunnen krijgen. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier of bel ons op telefoonnummer 013-4562191, voor het maken van een afspraak voor uw behandeling bij depressie in Tilburg!

Behandeling depressie Tilburg

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.