Voetreflexmassage

Alle weefsels en organen hebben een signaalpunt op de voeten. Bij deze voetmassage kunnen door druk en warmte de blokkades die zich elders in het lichaam bevinden, worden opgeheven. Bij een verstoring in het lichaam zal op die plaats op de voet een pijn, kriebel, jeuk of transpiratie merkbaar zijn tijdens de massage. De voetzoolreflexmassage brengt de verstoorde energiestroom weer in beweging.

De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, zijn namelijk in de voeten weerspiegeld. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren en zullen ziekmakende afvalstoffen het lichaam verlaten.

De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten en onderbenen worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

De combinatie van deze twee systemen, plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massagetechnieken toegepast worden op  onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad voor lichaam en geest

Duur en kosten

  • Duur van de massage 1 uur
  • Kosten  € 67,50

Voetzoolreflexmassage

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.