Alternatieve behandeling Fibromyalgie.

Fibromyalgie gaat gepaard met chronische pijn en stijfheid verspreid over het lichaam. De meest gevoelige plekken zijn aanwezig in nek, schouders, heupen en handen. Fibromyalgie is een vorm van reuma van de weke delen zoals spieren en bindweefsel.

De pijn straalt vaak uit naar alle spieren in het lichaam. De klachten zijn  ‘s morgens meestal het ergst.  Vaak zien we daarbij spijsverteringsklachten, huidklachten, droge ogen en droge mond.Velen raken oververmoeid mede door en vaak voorkomend afwijkend slaappatroon. en dat leidt tot een chronisch energiegebrek en soms uitputting. Deze mensen reageren vaak heftiger op wat er om hen heen gebeurt.

Pijnstilling bij fibromyalgie.

Wij richten ons met onze energetische therapie op het verminderen van de pijn, vermoeidheid, slaapstoornissen en stijfheid. We doen dit door het lichaam energetisch te ontdoen van afvalstoffen die voor blokkades zorgen.  Afvalstoffen die in het lichaam zijn opgehoopt, verzuren het lichaam waardoor de energie niet goed kan doorstromen. Door het lichaam in te stralen worden lichaam en geest gereinigd en van energie voorzien. Door het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke conditie  d.m.v. onze alternatieve behandeling zult u meer energie opdoen, uw weerstand vergoten en de vermoeidheid verdrijven. Hierdoor bent tot meer in staat en zult u ook beter kunnen omgaan met fybromyalgie in uw leven.

Natuurlijk genezen.

Een energetische behandeling is een natuurlijke manier om aan uw klachten te werken en deze te verminderen.
Hoewel volledige genezing niet mogelijk is, is er wel  de mogelijkheid om een optimale balans te vinden waardoor u anders in het leven kan gaan staan.
Door een chronisch energiegebrek ontstaan vaak ook psychische klachten als concentratieverlies, twijfels en angsten.  Tijdens onze behandeling besteden we ook hier aandacht aan. Wij richten ons op heel de mens. Met meer energie en bewegingsvrijheid heeft u meer mogelijkheden.  Hierdoor kunt u met meer kwaliteit en bewustzijn van het leven  genieten.

Wilt u dit ook?

Bel ons voor meer informatie 013 4562191 of mail  info@dezonnevlechttilburg.nl

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.