Hotstone massage

Hotstone massagetherapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte, de ‘druk’  en de weldadige kracht van de warme stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Alle delen van het lichaam komen bij deze massage aan bod. Er kan gekozen worden voor een ontspannende massage, of een massage die meer gericht is op het afvoeren van ziekmakende afvalstoffen.

Na een legging van de hotstones op de energiepunten van je lichaam worden je spieren en energiebanen gemasseerd met de warme stenen en etherische olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

Hotstone massage

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Wat doet een hotstone massage met je?

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Duur en kosten

  • Duur 2 uur
  • Kosten € 135,00
  • Er bestaat ook de mogelijkheid een gedeeltelijke hotstonemassage van 1 uur. De kosten hiervan bedragen  € 67,50

Hotstone Massage

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.