Hernieuwde kracht door een energie behandeling

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen te vinden voor het ondergaan van een speciale energetische therapie. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. We leven tegenwoordig in een zeer drukke en hectische maatschappij die bijzonder veel van ons verwacht. Dit brengt bepaalde stress met zich mee die een zeer negatieve impact kan hebben op ons lichaam. Dit kan zich dan weer uiten in ziektebeelden als bijvoorbeeld migraine, eczeem, artrose, stress, een depressie of long-, maag-, darm-, lever- en/of rugklachten. Herkent u zich in het bovenstaande? Heeft u een gebrek aan energie of andere lichamelijke klachten en bent u daarvoor op zoek naar een doeltreffende behandeling? In dat geval kunnen wij van therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg u daar zonder probleem bij helpen!

Ontspanning is cruciaal

Wanneer we een opsomming zouden maken van de zaken die we in ons leven vandaag de dag absoluut niet zouden kunnen missen, dan zou ontspanning met stip in de top drie moeten staan. We krijgen tegenwoordig bij het uitvoeren van onze dagelijkse taken te maken met zeer veel stress. Die stress kost heel veel energie en dat zorgt er voor dat we ons vaak niet goed in ons vel voelen. Een gepaste behandeling is dan ook van cruciaal belang om er voor te zorgen dat we terug die motivatie vinden om door te gaan.

Energie behandeling

U zult merken dat u zich op deze manier alleen best in uw vel zult voelen, daarnaast zullen ook uw prestaties gevoelig worden verbeterd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het volgen van een constructieve energie behandeling kan voor iedereen en dus ook voor u een onbetwiste meerwaarde betekenen.

De impact van een voetzoolreflexmassage

U kunt er eveneens voor kiezen om een bepaalde massage te ondergaan. Denk wat dat betreft bijvoorbeeld maar eens aan de zogenaamde voetzoolreflexmassage. Deze unieke massage zorgt er voor dat de energiestromen in het lichaam terug op gang worden gebracht. Tijdens deze behandeling voelt u zich heerlijk ontspannen en zult u merken dat u alle zorgen van het dagelijks leven even los kunt laten. Na afloop van deze speciale energie massage zult u terug over die motivatie beschikken die nodig is om het leven terug met beide handen te grijpen. Mensen die met andere woorden op zoek zijn naar een constructieve energie behandeling met een gunstige impact op zowel korte als lange termijn zullen de impact van deze bijzondere massage ongetwijfeld weten te waarderen.

Alle voordelen op een rijtje

Indien u er eveneens voor kiest om een specifieke behandeling te ondergaan bij het therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg kunt u steeds rekenen op verschillende zeer interessante voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • U zult veel ontspannender de mogelijkheden van het leven tegemoet treden
  • Uw prestatievermogen wordt structureel verbeterd
  • U voelt zich merkelijk beter in uw vel
  • De vernieuwde energie heeft een zelfhelend vermogen

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk, voelt u zich reeds enige tijd wat moe en futloos? In dat geval kan het ondergaan van een specifieke energie behandeling voor u ongetwijfeld een meerwaarde betekenen!

 

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost per 1 januari 2018  € 57,50. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 87,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.