Hernieuwde kracht door een energie behandeling

Steeds meer mensen ervaren de resultaten van energetische therapie.  We leven tegenwoordig in een zeer drukke en hectische maatschappij die bijzonder veel van ons verwacht. Dit brengt bepaalde stress met zich mee die een zeer negatieve impact kan hebben op ons lichaam. Dit kan zich dan weer uiten in ziektebeelden als bijvoorbeeld migraine, eczeem, artrose, stress, een depressie of long-, maag-, darm-, lever- en/of rugklachten. Herkent u zich in het bovenstaande? Heeft u een gebrek aan energie of andere lichamelijke klachten en bent u daarvoor op zoek naar een doeltreffende behandeling?

Ontspanning is cruciaal

Wanneer we een opsomming zouden maken van de zaken die we  absoluut niet zouden kunnen missen, dan zou ontspanning met stip in de top drie moeten staan. We krijgen tegenwoordig bij het uitvoeren van onze dagelijkse taken te maken met zeer veel stress. Die stress kost heel veel energie en dat zorgt er voor dat we ons vaak niet goed in ons vel voelen. Een natuurlijke energiebehandeling is dan ook van vitaal belang om er voor te zorgen dat we onze balans weer herstellen

Energie behandeling

Energiebehandeling

U zult merken dat u zich op deze manier alleen best in uw vel zult voelen, daarnaast zullen ook uw prestaties gevoelig worden verbeterd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een energie behandeling kan voor iedereen en dus ook voor u een hele verbetering betekenen.

 of kiezen voor voetzoolreflexmassage

In plaats van een energiebehandeling kunt u ook kiezen om via een  massage  de energiestroom weer te activeren. Denk wat dat betreft bijvoorbeeld aan de  voetzoolreflexmassage. Deze unieke massage zorgt er voor dat de energiestromen in het lichaam terug op gang worden gebracht. Tijdens deze behandeling voelt u zich heerlijk ontspannen en zult u merken dat u alle zorgen  even los kunt laten. Na afloop van deze speciale energie massage zult u zich weer energieker en levenslustiger voelen. Mensen die met andere woorden op zoek zijn naar een  energie behandeling met een gunstige resultaat op zowel korte als lange termijn zullen  deze bijzondere massage ongetwijfeld weten te waarderen.

Voetzoolreflexmassage

Alle voordelen op een rijtje

 We zetten de belangrijkste voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • U zult veel ontspannender zijn
  • Uw prestatievermogen wordt structureel verbeterd
  • U voelt zich merkelijk beter in uw vel
  • De vernieuwde energie heeft een zelfhelend vermogen

Voelt u zich al enige tijd wat moe en futloos? In dat geval kan het ondergaan van een onze energie behandeling voor u ongetwijfeld een meerwaarde betekenen!

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost per 1 januari 2018  € 57,50. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 87,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.