Lichamelijke en geestelijke gezondheid

Weer beter in je vel.
Het lichaam geeft vaak de eerste tekenen van uit balans zijn door middel van pijnen, spanningen en andere klachten. Uw lichamelijke en/of geestelijke balans is dan verstoord en afvalstoffen hebben zich opgehoopt op bepaalde plaatsen in het lichaam. Een gebrek aan ontspanning en rust zuigen uw gezondheids-energieën weg, waardoor u een makkelijke prooi bent voor ziektes of spanningen.
Uw energie weerspiegelt uw lichamelijke, psychische en emotionele  gezondheid. Bij ziekte of andere problemen zijn er verstoringen in uw energie.

Wat energie met je doet
Tijdens een energetische behandeling zorgt de therapeute  voor een helende energieoverdracht in het lichaam naar de juiste plaatsen. De verstoringen of blokkades worden hierdoor opgeheven, waardoor het lichaam weer in staat is zichzelf te herstellen. Hierdoor ontstaat een beter evenwicht  in uw psychische, emotionele en lichamelijke gezondheid.

Verlichting van klachten
Onze natuurgeneeskundige behandeling wordt over het algemeen als heel prettig ervaren. De ervaren ontspanning wordt zeer gewaardeerd. Uw voelt zich door de behandelingen vaak energieker, rustiger, prettiger en slaapt vaak beter. Bij diverse lichamelijke en psychische problemen kan deze energetische behandeling verlichting of verbetering geven. Tijdens de energieoverdracht worden lichaam en geest eerst ontgift (drainage) waarna uw lichamelijke en geestelijke balans zich gaat herstellen en verdiepen.

Wat kunt u verwachten?
U kunt voor een natuurgeneeskundige behandeling terecht bij onze praktijk in Tilburg. Uw ligt tijdens een behandeling gekleed op een behandeltafel en u kunt warmte of koude ervaren maar ook tintelingen, spontane spierreacties, rust of diepe ontspanning. Het hoeft niet zo te zijn dat u reacties ervaart op de behandelde plaatsen of in het gehele lichaam. Dit staat los van het effect van de behandeling. Na de behandeling is het belangrijk dat u veel water drinkt, zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Kosten
Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost per 1 januari 2019 € 60,00.
Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 90,00 en €167,50.

U betaalt contant na de behandeling.
Een verhindering gelieve 24 uur van te voren afmelden, indien u hier geen gehoor aan geeft zullen de consultkosten na die tijd in rekening worden gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket.
Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar. U kunt doorgeven dat wij vallen onder BATC Therapeuten.

 

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.