Voor verschillende aandoeningen en klachten biedt de Zonnevlecht Tilburg een natuurgeneeskundige behandeling.  Verschillende pijnen, klachten en spanningen zijn te herleiden naar een verstoorde balans van geest en/of lichaam. Blokkades in uw energiestroom veroorzaken dan ziektes, klachten of aandoeningen. Die blokkades zijn met de juiste natuurgeneeskundige behandeling weg te nemen.

Wat houdt een natuurgeneeskundige behandeling in?

Blokkades kunnen worden opgeheven door een energetische behandeling. Therapeutes stralen genezende energie naar organen, meridianen, chakra’s en de aura. Het evenwicht en de balans in uw lichaam, geest en psyche wordt hersteld en het lichaam is beter in staat om zich te herstellen.  Een natuurgeneeskundige behandeling is prettig. Het lichaam en de geest heeft de kans om te ontspannen en u voelt zich na de behandeling beter.U slaapt beter. U heeft meer energie. U voelt zich rustiger.

De 7 chakra’s van een natuurgeneeskundige behandeling

Energetisch natuurgeneeskundige behandelingen zijn healingsessies. Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, de aura genaamd. Deze aura weerspiegelt de lichamelijke, geestelijke en spirituele toestand. In de aura bevinden zich zeven hoofdenergiepunten: de chakra’s.  De 7 chakra’s zijn de centra waar energie het lichaam binnenkomt en waardoor het weer naar buiten gaat. Tijdens een healing wordt er gewerkt aan uw energieveld (aura), energiepunten(chakra’s), energiebanen (meridianen), organen, etc.

Intuïtie cursus

Zeer uiteenlopende natuurgeneeskundige behandelingen mogelijk

Elke aandoening heeft een eigen behandelwijze. Voor vele klachten en aandoeningen biedt de natuurgeneeskundige behandeling een alternatief.

Informeer via het formulier naar de mogelijke natuurgeneeskundige behandeling voor uw specifieke situatie.

Behandelkamer natuurgeneeskundige behandeling  Behandeltafel natuurgeneeskundige behandeling

Praktische tips

U kunt voor elke natuurgeneeskundige behandeling terecht bij onze praktijk in Tilburg. Uw ligt tijdens een behandeling gekleed op een behandeltafel en u kunt warmte of koude ervaren maar ook tintelingen, spontane spierreacties, rust of diepe ontspanning. Het hoeft niet zo te zijn dat u reacties ervaart op de behandelde plaatsen of in het gehele lichaam. Dit staat los van het effect van de behandeling. Na de behandeling is het belangrijk dat u veel water drinkt, zodat de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Kosten van een natuurgeneeskundige behandeling

De kosten van een natuurgeneeskundige behandeling kunnen meestal worden gedeclareerd bij uw verzekeraar. Een reguliere natuurgeneeskundige behandeling kost  per 1 januari 2019 € 57,50. wanner u daarbij een gesprek van een half uur wilt  zijn de kosten 87,50 Euro.

Interesse in een natuurgeneeskundige behandeling Tilburg

Neem contact op via het informatieformulier op deze website. Of bel naar het nummer van onze praktijk 013 4562191. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van alle natuurgeneeskundige behandelingen.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.