Het unieke effect van alternatieve geneeswijzen

Wanneer uw lichaam uit balans is, kan dit zich op verschillende manieren uiten. De eerste belangrijke tekenen die in die richting wijzen zijn pijn en spanningen of gemoedswisselingen .  De lichamelijke en / of geestelijke balans in uw lichaam is verstoord. Dit heeft er voor gezorgd dat er zich afvalstoffen zijn gaan ophopen op één of meerdere specifieke plaatsen in het lichaam. Vooral een (structureel) gebrek aan ontspanning en rust zorgt er voor dat uw weerstand tegen mogelijke aandoeningen verlaagd is met alle mogelijke gevolgen van dien. Het unieke effect van alternatieve geneeswijzen zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen en u minder pijn en of spanningen ervaart. Blokkades worden opgeheven en deze eeuwenoude behandelmethode is ongrijpbaar effectief bij allerlei soorten klachten en vragen. Angsten en negatieve energie wordt afgevoerd en klachten worden energetisch aangepakt.

Energetische behandeling

Er zijn verschillende alternatieve behandelingen die u kunnen helpen om de balans in uw lichaam te herstellen. Door onze alternatieve behandelingen ontvangt u energie die uw lichaam en geest weer in balans gaan brengen. U heeft daarvan alleen maar voordelen. Op een natuurvriendelijke manier zult meer ontspanning en rust ervaren en lichamelijke ongemakken  of psychische belasting  verminderen.  Het resultaat telt.

Alternatieve geneeswijzen

Heeft u lichamelijke, psychische klachten of andere hulpvragen en op zoek naar een mogelijkheid voor natuurgeneeswijzen?
Ook voor vragen met betrekking tot  studie, werk, relatie, wonen, financiën, rouw en verlies, levensvragen zijn onze behandelmethoden  effectief.

Diverse interessante mogelijkheden

Alternatieve geneeswijzen kunnen in tal van verschillende vormen voorkomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor massages die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren, maar daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van een stimulerende en ontspannende energetische behandeling op basis van natuurgeneeswijze.

Denk aan:
Een energiebehandeling
Een natuurgeneeskundig consult
Een drukpuntmassage
Een voetzoolreflexmassage
Een chakrabehandeling

Er zijn bij ons vele mogelijkheden voor handen zijn.

Alternatieve geneeswijzen voor iedereen: jong en oud

Uiteraard zijn volwassenen zich veel beter bewust van het pad die ze willen bewandelen.  Kinderen zijn vaak heel ontvankelijk voor een energetische behandeling voor hun klachten en vragen. Aarzel  niet en ontdek wat wij van therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg ook voor kinderen te bieden hebben!

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost per 1 januari 2019 € 57,50. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 87,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar. Wij vallen per 2019 onder de BATC Therapeuten.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.