Het unieke effect van alternatieve geneeswijzen

Wanneer uw lichaam uit balans is, kan dit zich op verschillende manieren uiten. De eerste belangrijke tekenen die in die richting wijzen zijn pijn en spanningen, maar ook gemoedswisselingen kunnen hier een rechtstreeks gevolg van zijn. In deze situatie moet worden vastgesteld dat de lichamelijke en / of geestelijke balans in uw lichaam is verstoord. Dit heeft er voor gezorgd dat er zich afvalstoffen zijn gaan ophopen op één of meerdere specifieke plaatsen in het lichaam. Vooral een (structureel) gebrek aan ontspanning en rust zorgt er voor dat uw weerstand tegen mogelijke aandoeningen in de kiem wordt gesmoord met alle mogelijke gevolgen van dien. Het unieke effect van alternatieve geneeswijzen zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. en u minder pijn en of spanningen ervaart. Blokkades worden opgeheven en deze eeuwenoude behandelmethode is ongrijpbaar effectief bij allerlei soorten klachten en vragen. Angsten en negatieve energie wordt afgevoerd en klachten worden energetisch aangepakt.

Energetische behandeling

Er zijn door de jaren heen verschillende alternatieve behandelingen bereikbaar geworden die u kunnen helpen om de balans in uw lichaam te herstellen. Door te kiezen voor alternatieve behandelingen ontvangt u energie die uw lichaam en geest weer in balans gaan brengen. U heeft daarvan alleen maar voordelen. Op een zachte natuurvriendelijke manier zult meer ontspanning en rust ervaren en lichamelijke ongemakken  of psychische belasting zien verminderen. Alternatieve geneeswijzen zijn niet voor niets de voorbije jaren zo populair geworden. Het resultaat telt.

Alternatieve geneeswijzen

Heeft u lichamelijke, psychische klachten of andere hulpvragen en op zoek naar een mogelijkheid voor natuurgeneeswijzen ? In dat geval helpen wij u in  therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg graag verder!

Ook voor vragen met betrekking tot  studie, werk, relatie, wonen, financiën, rouw en verlies, levensvragen zijn onze behandelmethoden  effectief.

Diverse interessante mogelijkheden

Alternatieve geneeswijzen kunnen in tal van verschillende vormen voorkomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik van natuurproducten, maar daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van een stimulerende en tegelijkertijd ook ontspannende energetische behandeling op basis van natuurgeneeswijze. Denk wat dat betreft bijvoorbeeld maar eens aan:

Een energiebehandeling
Een natuurgeneeskundig consult
Een drukpuntmassage
Een voetzoolreflexmassage
Een chakrabehandeling

Bovenstaande mogelijkheden vormen  nog maar slechts het topje van de ijsberg waardoor het duidelijk mag zijn dat er op vlak van alternatieve geneeswijzen bij ons vele mogelijkheden voor handen zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=HUA6EKHKXiw

Alternatieve geneeswijzen voor iedereen: jong en oud

Uiteraard zijn volwassenen zich veel beter bewust van het pad die ze willen bewandelen dan kinderen of jongeren dat zijn, maar dat wil niet zeggen dat alternatieve geneeswijzen ook niet voor hun weggelegd kunnen zijn. Wilt u, uw kind ook graag kennis laten maken met deze alternatieve natuurgeneeskundige geneeswijzen? Kinderen zijn vaak heel ontvankelijk voor een energetische behandeling voor hun klachten en vragen. Aarzel dan niet langer en ontdek wat wij van therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg u daarin te bieden hebben!

Kosten

Een regulier natuurgeneeskundig consult duurt een uur en kost per 1 januari 2018 € 57,50. Wanneer het nodig is, of wanneer u dit wenst, kan er een gesprek van een half of heel uur naast bovenstaande behandeling plaatsvinden en zijn de prijzen € 87,50 en €165,00. U betaalt contant na de behandeling. Een verhindering 24 uur van te voren afmelden, consultkosten worden na die tijd in rekening gebracht. De natuurgeneeskundige consulten worden veelal vergoed door de verzekeraars in uw aanvullende pakket. Informeer ernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

013 4562191 of info@dezonnevlechttilburg.nl