Is het je weleens opgevallen dat je in sommige kamers beter slaapt dan in andere, of dat je op kantoor duidelijk prettiger werkt sinds je aan een ander bureau zit? Zitten jouw gasten liever ook in de keuken dan in de comfortabelere woonkamer? Dit komt door de atmosfeer, de energie van een ruimte. Deze bepaalt of jouw woning een plaats is waar je je honderd procent op je gemak voelt. Naar mate de tijd verstrijkt kan er in een woning of op een werkplek negatieve energie opbouwen. Dit komt bijvoorbeeld door ruzies, negatieve gedachten of gebeurtenissen die zich voordoen in het bestaan van de woning. Dit is onvermijdelijk, maar een negatieve atmosfeer kan veel invloed hebben op de harmonie van jouw leven. Voor- en tegenspoed, gezondheid of ziekte, geluk of tegenslag weerspiegelen zich in jouw woning of kantoor.

Woon- en werkplekanalyse

Praktijk de Zonnevlecht in Tilburg analyseert welke invloed de vormgeving en inrichting heeft op het welzijn en geluk van de bewoners van de woning of werknemers in het kantoor. We behandelen en beïnvloeden de energie zodat de negatieve invloeden worden omgezet in positieve invloeden. We maken ruimte voor positiviteit en lichtheid waardoor er een fijne atmosfeer ontstaat om in te leven.

Contact

Misschien voel je je niet prettig in een bepaalde ruimte of heb je zelfs klachten als je ergens bent of weer weggaat. Hoofdpijn, moeheid, spanningen of zelfs onverklaarbare boosheid of huilbuien kunnen wijzen op een ruimte met zware of negatieve energie. Als je het gevoel hebt dat je woning of werkplek wel een grote schoonmaak kan gebruiken dan ben je bij De Zonnevlecht aan het goede adres. Wil je je omgeving instellen op meer geluk, succes, rust en welzijn, schakel ons dan in voor een energie douche! Voor meer informatie bel 013-456 2191 of kijk op onze website www.dezonnevlechttilburg.nl voor meer informatie.