We staan inmiddels weer met twee benen in 2018. Een heel nieuw jaar met nieuwe talloze kansen, beloften en keuzes. Langzaam wordt het elke dag weer iets langer licht.De volle maan van 2 januari heet de “Maan van de langste nacht” en het thema bij deze maan is: “reiniging”.

Je hebt de afgelopen dagen waarschijnlijk vaak teruggedacht aan wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is.
Wat goed ging en wat (iets) minder goed. Vaak bedenken we ook hoe we dingen in dit nieuwe jaar willen gaan doen. We zetten intenties en of doelen.

De tijd rondom de volle maan is een goed moment om je intenties voor het komende jaar op een rijtje te zetten. Sta eens een paar minuten of langer stil en neem even de rust om bij jezelf te komen. De volle maan helpt ons ons bewustzijn in beweging te brengen.

De twee dagen voor de volle maan en de twee dagen na de volle maan is de energie op zijn krachtigst. Deze energie verscherpt onze gevoeligheid waardoor we supergevoelig zijn. Sommige onder ons kunnen zich eenzaam en alleen voelen, ook al heb je liefdevolle mensen om je heen. Ook kan het zijn dat je slechter en of onrustiger slaapt. Een veel genoemde klacht van dit moment is dat je extra gespannen bent en dat je ook letterlijk strak staat van de zenuwen.

Raak niet in paniek want deze energie is al aan het draaien en aan het veranderen. Zorg deze dagen extra goed voor jezelf. Let extra goed op je ademhaling en je aarding.

Zoals altijd bij een volle maan is het een mooie tijd, om wat ons niet meer dient, los te laten. Ruim dat laatste beetje energie wat niet meer van jezelf is, maar wat je nog wel met je meedraagt, op. Weg ermee!

Zo maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Zuiver en reinig jouw pad voor al dat moois dat vol verlangen op jou wacht om gezien, gevoeld en ontdekt te worden.
Wil jij ook van oude patronen af en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Wij helpen je daarbij graag.