Geslaagd!

Een geslaagde dag.
Vandaag werden we gebeld door een aantal jongeren dat ze zijn geslaagd met dank voor onze begeleiding van de afgelopen maanden. Faalangst, onzekerheid en examenstress zorgden vaak voor hoofdpijn, buikpijn, concentratieproblemen, veel lichamelijke spanningen en energieverlies.
Door energiebehandelingen en coaching konden zij toch op een ontspannen manier met vertrouwen, een betere focus en inzicht in zichzelf deze periode beleven en nu genieten van dit prachtige resultaat na al dat harde werken.
Wij zijn dankbaar, trots en tevreden.

Energiebehandeling

Een energetische behandeling is een eeuwenoude geneeswijze die de energiebanen in ons lichaam opent om weer balans te vinden en ondersteuning geeft aan de mogelijkheid om het lichaam te genezen. Simpel gezegd, het heft blokkades op zodat de energiestromen verbeteren en onze gezondheid verbetert. Energetische geneeswijze bestaat al duizenden jaren.

Wat doet een energiebehandeling  bij bijvoorbeeld examenangst?

Wij  helpen bij gezondheidsproblemen, emotionele gezondheidsproblemen in het bijzonder, die niet altijd gemakkelijk opgelost kunnen worden  Bijvoorbeeld: wanneer uw energieniveau laag is kan dat leiden tot  vermoeidheid, depressie, stress en angst. Andersom geldt ook; wanneer angst u in de ban heeft zal uw energieniveau verlagen en ontstaat een verminderde weerstand en liggen lichamelijke gezondheidsproblemen op de loer. Zoals buikpijn , hoofdpijn, vermoeidheid, onrust in lichaam en dus stress.
Angst is een grote energievreter waardoor u soms niet meer op eigen kracht de cirkel kan doorbreken. Door energiebehandelingen  krijgt u de energie en inzicht om weer in balans te komen. U ervaart weer rust in het hoofd en lichaam.

Er ontstaat een betere concentratie en focus. Ook het vertrouwen in eigen kunnen neemt toe waardoor studeren en examens doen u makkelijker afgaat en minder energie kost.