Voedingsadvies

Door de grote vraag van diverse klanten hebben wij afgelopen tijd speciale voedingsadviezen op maat samengesteld.
We hebben hierop al veel positieve reacties en resultaten geboekt. Door goede begeleiding en aandacht zijn diverse mensen in 1 week tijd al 3 tot 8 kilo aan lichaamsgewicht kwijt geraakt.

Overgewicht en obesitas behoren tot de belangrijkste gezondheidsproblemen van dit moment en vormen een steeds groter wordend maatschappelijk probleem. ook lichamelijke aandoeningen en verslavingen kunnen tot overgewicht leiden. Er is momenteel geen aandoening die zoveel mensen treft, die zo lastig te bestrijden is en waar zoveel ideeën over bestaan. Wij houden zowel lichaam als geest in balans en geven op basis hiervan een op maat gemaakt voedingsadvies.

Duidelijk is dat een over- of ondergewicht ontstaat als eten en bewegen niet in balans zijn. Vanuit onze praktijkervaringen en het analyseren van klanten met hun lichamelijk (en psychische) aspecten geven wij een advies op maat.
Ook adviseren wij om een andere manier te vinden om om te gaan met negatieve gevoelens zodat u niet meer vervalt in ongezond eetgedrag.
Als u dit aanspreekt vragen wij u op tijd een afspraak te maken. Dit door de vele aanvragen en intensiteit van de begeleiding zodat we ook u de benodigde aandacht en begeleiding kunnen geven