Centrum voor alternatieve geneeswijzen

Heeft u in Oosterhout behoefte aan alternatieve geneeswijzen voor problemen, vragen of klachten? Of heeft u in Oosterhout behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en meer balans in uw leven? Vraag dan naar de mogelijkheden bij De Zonnevlecht, therapeutisch centrum voor alternatieve geneeswijzen. U kunt bij ons onder meer terecht voor depressie behandeling, mindfulness trainingen en ook onze meditatie cursus heeft al veel cursisten uit Oosterhout meer geluk en rust laten ervaren. Loopt u tegen bepaalde problemen aan en weet u niet hoe u hier uit moet komen? Wacht niet te lang en maak een afspraak voor een persoonlijk consult bij De Zonnevlecht.

Depressie behandeling: bied problemen het hoofd

Heeft u last van depressieve gevoelens? Heeft u het gevoel dat u niet goed functioneert en lijkt het leven misschien een neerwaartse spiraal? Vraag dan in Oosterhout eens naar de mogelijkheden van de depressie behandeling van De Zonnevlecht. Deze depressie behandeling is erop gericht door middel van oefeningen meer rust en geluk te creëren. U krijgt handvatten om bepaalde problemen meer het hoofd te kunnen bieden en lichamelijk en geestelijk meer kracht te zullen ervaren.

Zonnevlecht

Meer mindfulness, meer in het nu

Heeft u last van stress, zorgen of bepaalde problemen in Oosterhout? Misschien is onze cursus mindfulness dan wel iets voor u. Met mindfulness leert u uw aandacht meer te richten op het hier en nu, leert u meer naar uw intuïtie te luisteren. Door middel van onder andere ademhalingsoefeningen zult u op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied meer groei ervaren. Inzicht in uzelf en vertrouwen in uw kwaliteiten zijn het gevolg.

Meer balans in Oosterhout? Volg de meditatie cursus

Ook de meditatie cursus heeft al veel cursisten uit Oosterhout laten ervaren hoe het is om meer rust te kunnen creëren in het leven. Met deze meditatie cursus worden lichaam en geest in balans gebracht. Vrijheid, geluk, helderheid en kalmte zijn het gevolg! Woont u in Oosterhout? Volg dan onze meditatie cursus en ervaar het zelf!

Alternatieve geneeswijzen Gilze-Rijen

Meer weten over onze alternatieve geneeswijzen?

Wacht niet langer en pak uw problemen aan. Heeft u vragen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult door uw gegevens achter te laten via het contactformulier of door te bellen op telefoonnummer: 013-4562191. Kom vanuit Oosterhout naar De Zonnevlecht voor meer rust en geluk in uw leven.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.