Interesse in alternatieve geneeswijzen?

Heeft u vanuit Oirschot behoefte aan geestelijke en lichamelijke balans? Maak dan kennis met therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. Onze alternatieve geneeswijzen brengen u lekkerder in uw vel. Zo leert onze mindfulness training u meer focus in uw leven te leggen. Waar heeft u behoefte aan vanuit Oirschot? Wij bieden onder andere een depressie behandeling, een mindfulness training en een meditatie cursus aan. Maak kennis met alternatieve geneeswijzen door vanuit Oirschot een afspraak te maken voor een persoonlijk consult.

Onze depressie behandeling

Ervaart u symptomen van een mogelijke depressie? Maak dan een afspraak voor een depressie behandeling bij De Zonnevlecht. Onze aanpak is persoonlijk, aandachtig en respectvol. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde plek voor u en uw verhaal. Wij helpen u op uw eigen tempo richting het juiste pad. Wilt u ook rustiger, sterker en gelukkiger in het leven komen te staan? Benader dan nu onze gediplomeerde therapeuten vanuit Oirschot voor een depressie behandeling.

Zonnevlecht

Ervaar de wereld vanuit mindfulness

Mindfulness richt zich op spirituele groei. In andere woorden: het bewust worden van alles om u heen en binnen uzelf. Onze cursus in mindfulness versterkt uw focus en zintuiglijke waarneming. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uzelf en de wereld om u heen. U zult daardoor tevens meer visie krijgen op uw eigen situatie, uw kansen en uw kwaliteiten. Maak vanuit Oirschot kennis met onze cursus als u mindful in het leven wilt staan.

Hervind uw rust met onze meditatie cursus

Heeft u moeite met het luisteren naar uw intuïtie? Lukt het nastreven van uw doelen niet altijd vanwege zelfopgelegde barrikades? Meld u dan aan voor onze meditatie cursus. Deze meditatie cursus heeft een aanmerkelijk effect op uw lichaam en uw geeft. U zult zich daardoor een stuk meer in balans voelen. Benieuwd vanuit Oirschot naar deze inwendige verandering? Maak kennis met onze meditatie cursus.

Maak kennis met ons vanuit Oirschot

Bent u vanuit Oirschot benieuwd naar wat alternatieve geneeswijzen voor u kunnen betekenen? Laat u dan meenemen in de wereld van onze deskundige en natuurgeneeskundige oplossingen. U reserveert een persoonlijk consult bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht door te bellen naar telefoonnummer 013-4562191. Als u liever mailt, mag u uw bericht sturen naar info@dezonnevlechttilburg.nl. Ontdek vanuit Oirschot bij De Zonnevlecht hoe een gebalanceerd leven aanvoelt.

Alternatieve geneeswijzen Oirschot

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.