Benieuwd naar alternatieve geneeswijzen?

Bent u vanuit Hilvarenbeek benieuwd naar alternatieve geneeswijzen? Maak dan kennis met therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. Wij bieden diverse cursussen en trainingen aan die u geestelijk en lichamelijk in balans brengen. Waar bent u naar op zoek vanuit Hilvarenbeek? U kunt bij ons terecht voor een meditatie cursus en een mindfulness training, maar ook voor een depressie behandeling. Maak vanuit Hilvarenbeek een afspraak voor een persoonlijk consult in alternatieve geneeswijzen.

Kom in balans met onze meditatie cursus

Soms kan het moeilijk zijn goed naar uw intuïtie te luisteren. Het behalen van bepaalde doelen kan belemmerd worden door zelfopgelegde barrikades. En wat te doen als uw lichaam en geest uit balans zijn geraakt? Onze meditatie cursus biedt u de oplossing. U zult verbaasd staan welke positieve effecten onze meditatie cursus heeft op uw gehele gesteldheid. Wilt u zich ook weer meer in balans voelen in Hilvarenbeek? Maak dan een afspraak voor onze meditatie cursus.

Zonnevlecht

Hervind uw focus met mindfulness

Heeft u het idee dat veel u ontgaat? Terwijl u zich tegelijkertijd veel te vol aan informatie voelt? Volg dan een training in mindfulness. U wordt zich beter bewust van alles om u heen. Ook krijgt u meer inzicht in uw eigen visie. Kortom, mindfulness versterkt uw complete spirituele en zintuiglijke waarneming. Hierdoor kunt u beter een weg vinden in uw eigen situatie. U ontdekt uw kansen en uw kwaliteiten. Wilt u mindful in uw leven in Hilvarenbeek staan? Kies dan voor onze mindfulness cursus.

Het aanpakken van een depressie met onze behandeling

Heeft u last van depressieve gevoelens? Benader ons dan voor een persoonlijke depressie behandeling. Wij gaan persoonlijk, aandachtig en respectvol met u en uw situatie om. Zo zorgen wij voor een veilige en vertrouwde plek waar u zich op uw gemak voelt. Wij voelen zorgvuldig aan op welk tempo u geholpen wilt worden richting het juiste pad. Heeft u er behoefte aan kalmer, zelfverzekerder en gelukkiger in het leven te staan? Maak dan vanuit Hilvarenbeek een afspraak met onze gediplomeerde therapeuten voor een depressie behandeling.

Maak een afspraak vanuit Hilvarenbeek

Heeft u vanuit Hilvarenbeek interesse in oplossingen van alternatieve geneeswijzen? Maak dan kennis met de specialisten van therapeutisch centrum De Zonnevlecht. Wij nemen u graag mee in de wereld van natuurgeneeskundige oplossingen. Plan direct een persoonlijk consult door te bellen naar telefoonnummer 013-4562191. Een e-mail mag gestuurd worden naar info@dezonnevlechttilburg.nl. Maak vanuit Hilvarenbeek kennis met de verlichtende oplossingen van De Zonnevlecht.

Alternatieve geneeswijzen Hilvarenbeek

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.