Meer geluk door alternatieve geneeswijzen

De Zonnevlecht is een therapeutisch centrum in de omgeving van Gilze-Rijen, waar u terecht kunt om op basis van alternatieve geneeswijzen van uw klachten af te komen. Mindfulness- en meditatie cursus, depressie behandeling, massages en consulten. Waar kunnen wij u uit Gilze-Rijen mee helpen? Ons centrum is gericht op zelfontplooiing, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en het vergroten van de rust en geluk in uw leven. Heeft u dus in Gilze-Rijen bepaalde klachten waar u zelf niet uitkomt? Vraag De Zonnevlecht om hulp! Wij kijken graag hoe wij met u onze cursussen en behandelingen kunnen helpen. Maak een afspraak voor een persoonlijk consult en ervaar meer levenslust in Gilze-Rijen!

Ervaar zelf onze depressie behandeling

Een depressie beïnvloedt uw leven op alle fronten. U voelt zich somber, dwaalt rond in uw gedachten en vindt het moeilijk om nog ergens levenslust uit te halen. De depressie behandeling van De Zonnevlecht is voor iedereen die meer rust en geluk in zijn of haar leven wil ervaren en daarbij hulp nodig heeft. Met de depressie behandeling zult meer kracht ervaren, geestelijk en lichamelijk en handvatten aangeboden krijgen om bepaalde problemen het hoofd te kunnen bieden in Gilze-Rijen.

Zonnevlecht

Mindfulness: meer in het hier en nu

Meer in het hier en nu zijn, uw aandacht richten op het moment, dat is waar het bij onze mindfulness training om draait. U zult lichamelijke, geestelijke en spirituele groei ervaren en meer inzicht in uzelf en uw kwaliteiten ervaren. Woont u in Gilze-Rijen en wilt u ook uw innerlijke kracht verhogen? Vraag dan eens naar de mindfulness training van De Zonnevlecht.

Innerlijke rust met onze meditatie cursus

Een van de manieren om meer mindful in het leven te staan, is het volgen van een meditatie cursus, waar u leert mediteren. Doel is om innerlijke rust en geluk te vinden. De meditatie cursus zal invloed hebben op lichaam en geest. Vraag ons gerust eens naar de voordelen van meditatie en kom vanuit Gilze-Rijen zelf ervaren wat de meditatie cursus voor u kan betekenen.

Alternatieve geneeswijzen Gilze-Rijen

Ervaar ook meer geluk in Gilze-Rijen

U kunt ons vanuit Gilze-Rijen bereiken door te bellen op telefoonnummer 013-4562191 of door uw gegevens achter te laten via het contactformulier. De Zonnevlecht hoopt u een beeld te hebben gegeven van de alternatieve geneeswijzen en cursussen die wij aanbieden, met als doel uw levenskwaliteit te verhogen. Gun uzelf de rust en het geluk en breng vanuit Gilze-Rijen een bezoek aan De Zonnevlecht.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.