Meer weten over onze alternatieve geneeswijzen?

Woont u in Drunen? En bent u op een punt in uw leven gekomen waarop u behoefte heeft aan hulp in de vorm van alternatieve geneeswijzen, om wat voor reden dan ook? Of wenst u in Drunen meer balans, meer geluk en rust in uw leven? Voor vragen, hulp en behandelingen kunt u terecht bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. Wij zijn een centrum voor alternatieve geneeswijzen en bieden op diverse manieren hulp aan. Denk hierbij aan een depressie behandeling, mindfulness trainingen, of vraag eens naar de mogelijkheden van onze meditatie cursus. Ook voor burn out klachten, stress en angstgevoelens kunt u bij De Zonnevlecht terecht. Breng een bezoek vanuit Drunen en maak een afspraak voor een persoonlijk consult.

Depressie behandeling: voorkom de neerwaartse spiraal

Depressie heeft zijn weerslag op alle facetten van het leven. U functioneert niet goed, u bent somber en uw levenslust lijkt verdwenen te zijn. Voorkom dat u in een neerwaartse spiraal terecht komt en schakel hulp in! De Zonnevlecht biedt een effectieve depressie behandeling, om meer rust en geluk in uw leven te krijgen. Door middel van oefeningen voor lichaam en geest zult u met de depressie behandeling bepaalde problemen steeds beter het hoofd kunnen bieden. Vraag in Drunen gerust naar de mogelijkheden.

Zonnevlecht

Mindfulness: richt de aandacht op het hier en nu

Stress, angst of spanning kunnen ervoor zorgen dat u uw concentratie er niet goed bij kunt houden. Om meer in het hier en nu te komen, is onze cursus mindfulness zeer aan te raden. U richt de aandacht op het moment, leert naar uw intuïtie te luisteren en u zult uiteindelijk persoonlijke groei ervaren. Weten wat mindfulness voor u in Drunen kan betekenen? Plan dan uw persoonlijke consult bij De Zonnevlecht!

Wat onze meditatie cursus voor u in Drunen kan betekenen

Meer rust, meer kalmte en meer vrijheid ervaren in Drunen? Dat kan door het volgen van onze meditatie cursus. Lichaam en geest worden in balans gebracht en u zult een betere versie van uzelf worden! Wilt u weten wat onze meditatie cursus kan doen? Ook dan heten wij u van harte welkom bij De Zonnevlecht.

Alternatieve geneeswijzen Drunen

Plan nu uw persoonlijk consult

De Zonnevlecht hoopt u een beeld te hebben gegeven van de mogelijkheden bij diverse problemen. Wij geven u met de diverse behandelingen graag handvatten om u het geluk terug te geven dat u zo verdient. Wilt u meer weten over onze alternatieve geneeswijzen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een persoonlijk consult. Bel ons op telefoonnummer 013-4562191 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Ervaar net als vele anderen uit Drunen de kracht van De Zonnevlecht!

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.