Coaching voor bedrijven in Dongen

Mensen kunnen tijdens hun leven soms behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Op die manier kan er namelijk voor worden gezorgd dat de persoon in kwestie zich optimaal bewust is van zijn of haar eigen kunnen. Daarnaast wordt er op deze manier voor gezorgd dat er plaats wordt gemaakt voor rust en ontspanning in het leven. Bent u als inwoner van Dongen op zoek naar een mogelijkheid om u beter bewust te worden van uw eigen kunnen of wilt u gewoon graag op gepaste wijze ruimte maken voor de nodige ontspanning in uw leven? In dat geval kan een cursus mindfullness  of totaalbalans volgen bij De Zonnevlecht Tilburg voor u ongetwijfeld de oplossing zijn!

Uitgebreid aanbod aan massages

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van ons therapeutisch centrum in Dongen kiest u voor een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. U bent bij ons namelijk niet alleen aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een energie- of chakrabehandeling of meditatie, daarnaast kunt ook nog eens genieten van verschillende heerlijk ontspannende massages. We zetten er graag even enkele voor u op een rijtje:

Dongen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Dongen om een heerlijk intense massage te beleven? Dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres!

Bedrijfscoaching

Bedrijven uit Dongen moeten vandaag bijna verplicht alles uit de kast halen om te kunnen overleven in een zeer competitieve zakelijke wereld. Dat geldt uiteraard voor de onderneming op zich maar ook voor de werknemers. Om een zo optimaal mogelijk rendement te behalen is een uitstekende productiviteit nodig en die kan uitsluitend worden verkregen wanneer de lichaam en geest van uw medewerkers in balans zijn. Wij van De Zonnevlecht Tilburg beschikken over een healing coach die perfect kan worden ingezet om de productiviteit van uw medewerkers structureel te verhogen. Zo haalt u altijd het beste uit uw onderneming in Dongen.

Een goede ontwikkeling is belangrijk

Steeds meer inwoners van Dongen komen bij ons aankloppen omdat ze niet tevreden zijn met de ontwikkeling die ze tijdens hun leven hebben doorgemaakt. Omdat die ontwikkeling van cruciaal belang is hebben we er voor gekozen om een zogenaamde ontwikkelingstherapie in het leven te roepen. Door het volgen van deze therapie haalt u steeds het beste uit uzelf en uw mogelijkheden terwijl u zich wel gewoon goed en zelfzeker in uw vel voelt. Meer weten? Ontdek dan snel wat wij ook voor u als inwoner van Dongen kunnen betekenen!

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.