De voetzoolreflexmassage, een zeer intense massage

Het is algemeen bekend dat de voeten één van de gevoeligste delen zijn van het menselijk lichaam. Dat heeft deels te maken met het feit dat alle weefsels en organen in ons lichaam over een signaalpunt beschikken in onze voeten. Net omwille van deze reden is een voetmassage zo heerlijk. Door het masseren worden de blokkades die zich op andere plaatsen in het lichaam bevinden namelijk opgeheven. Bent u met andere woorden ook op zoek naar een mogelijkheid om niet alleen even alle stress te laten varen, maar wilt u daarnaast ook nog eens graag kunnen genieten van een oplossing voor diverse lichamelijke problemen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat de voetzoolreflexmassage ook voor u kan betekenen!

Tal van interessante voordelen

Iedere massage beschikt zo over haar eigen unieke voordelen en dat is voor de voetzoolreflexmassage niet anders. Wanneer u een dergelijke massage ondergaat kunt u dan ook altijd rekenen op:

  • Een uniek gevoel van ontspanning
  • Een snelle afvoer van afvalstoffen in het lichaam waardoor aandoeningen kunnen worden voorkomen.

Daarnaast neemt de voetzoolreflexmassage ongeveer één uur tijd in beslag. Tijdens dit uur zult u ervaren hoe het aanvoelt om nog eens echt intens te kunnen genieten en alle stress te laten
varen. Zo kunt u met opgeladen batterijen terug uw dagelijkse taken aanvatten.

Voetzoolreflexmassage

Ongekende weldaad voor lichaam en geest

Zoals eerder reeds aangegeven worden diverse onderdelen van ons lichaam waaronder alle organen, spieren en weefsels weerspiegeld in de voeten. Door het uitvoeren van een voetzoolreflexmassage en door met andere woorden een bepaalde druk uit te oefenen ontstaat er een betere doorbloeding naar het bij de zone behorende orgaan. Dat zorgt er voor dat het orgaan in kwestie aanzienlijk beter gaat presteren waardoor ziekmakende afvalstoffen zeer efficiënt uit het lichaam verwijderd kunnen worden. Tel daarbij op dat u tijdens de sessie intens zult kunnen genieten en er zijn meteen heel veel interessante redenen waarom u er ook eens voor zou moeten kiezen om een voetzoolreflexmassage te ondergaan!

Is deze massage het waard?

De voetzoolreflexmassage is een absolute aanrader voor iedereen die even intens wil ontspannen. Veel mensen stellen zich echter de vraag of deze massage wel betaalbaar is. Dat is absoluut het geval. De voetzoolreflexmassage duurt ongeveer één uur en kunt u ondergaan tegen een zeer voordelige prijs die vaak nog gedeeltelijk wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Dus zeker de moeite waard voor uw gezondheid.Hierdoor kunt u afvalstoffen zeer efficiënt uit uw lichaam verbannen, voelt u zich lekker ontspannen en dat ook nog eens zonder dat u veel geld dient uit te geven. Alleen maar voordelen dus! Als u interesse heeft in een voetmassage kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.