Even heerlijk ontspannen? Boek een massage!

Mensen zijn in de hedendaagse, drukke wereld waarin we leven steevast op zoek naar interessante mogelijkheden om te ontspannen. Deze liggen echter niet meer voor het grijpen. Wie een zeer drukke job heeft kan dan ook slechts sporadisch tijd vrijmaken om echt te gaan ontspannen. Gelukkig bestaan er ook mogelijkheden die niet veel tijd vergen, bijvoorbeeld het ondergaan van een massage. Bij De Zonnevlecht Tilburg kunt u er voor kiezen om een ruim aanbod aan massages te boeken waardoor u precies op die manier kunt ontspannen zoals u dat zelf wenst. Meer weten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke massage het best bij u past!

Behandeling met warme stenen

Eén van de massages die door de jaren heen een aanzienlijke populariteit heeft weten te verwerven is de zogenaamde hotstone massage. Deze unieke behandeling wordt uitgevoerd met behulp van vulkanische basaltstenen. Deze stenen zijn glad gepolijst door toedoen van water en wind waardoor ze hun unieke vorm en gevoel hebben gekregen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van grote en kleine varianten. De stenen worden op het lichaam aangebracht en rond gemasseerd met behulp van etherische olie.

Massage

Verschillende massages

Indien u er voor kiest om een bezoekje te brengen aan De Zonnevlecht Tilburg zult u merken dat wij onze klanten verschillende mogelijke massages aanbieden. Omdat de ene massage de andere niet is kan het ook nooit kwaad om meerdere varianten uit te proberen. Wij bieden u in ieder geval de volgende mogelijkheden aan:

  • Totale lichaamsmassage
  • Hotstonemassage
  • Voetzoolreflexmassage
  • Babymassage
  • Stoelmassage
  • Thaise massage

Bovenstaande maakt daarbij ook reeds duidelijk dat massages niet alleen zeer geschikt zijn voor volwassenen, maar zelfs voor de jongsten onder ons!

Betaalbare ontspanning

Veel mensen denken dat het ondergaan van een massage altijd handenvol geld moet kosten. Dat is echter niet het geval. Omdat wij vinden dat iedereen het recht moet hebben om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontspannen hebben we er voor gekozen om de kostprijs van onze massages steevast zo laag mogelijk te houden. Daarnaast kunnen bepaalde massages slechts gedeeltelijk worden ondergaan waardoor het kostenplaatje nog beperkter wordt gehouden. Op deze manier wordt het voor iedereen, ongeacht het budget dat u voor handen heeft mogelijk om één van de vele behandelingen die wij aanbieden te ondergaan. Aarzel dan ook niet langer en ontdek wat een massage van De Zonnevlecht Tilburg met uw lichaam kan doen!

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.