Onze oplossingen in alternatieve geneeswijzen

Zoekt u vanuit Best naar een professionele aanbieder in alternatieve geneeswijzen? Maak dan kennis met therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. Wij bieden diverse behandelingen aan vanuit de alternatieve geneeswijzen. Het uitgangspunt van al deze cursussen en trainingen is het in balans brengen van uw geestelijk en lichamelijk welzijn. Ook voor u in Best bieden wij de juiste spirituele begeleiding. Volg bijvoorbeeld onze meditatie cursus. Wordt bekwaam in mindfulness. Of laat u ondersteunen in onze depressie behandeling. Benader ons vanuit Best en laat u inspireren.

Ontdek uw innerlijke kracht via een meditatie cursus

Wilt u beter op uw intuïtie kunnen vertrouwen? Zou u graag de door u zelf opgelegde barrikades willen weghalen? Overweeg dan eens deel te nemen aan onze meditatie cursus. Onze meditatie cursus heeft een zeer positief effect op uw algehele gemoedstoestand. Omdat uw lichaam en geest in een betere balans raken, staat u sterker en zelfverzekerder in het leven. Neem contact met ons op vanuit Best als u meer informatie wenst over onze meditatie cursus.

Zonnevlecht

Maak kennis met mindfulness

De wereld is soms erg druk en rumoerig. Hierdoor kan het gebeuren dat u juist die kleine geluksmomentjes mist. De oplossing hiervoor is te vinden in mindfulness. Mindfulness maakt het u mogelijk uw complete spirituele en zintuiglijke waarneming te versterken. Hierdoor bent u zich beter bewust van wat er om u heen en in uw gevoelens gebeurt. Het wordt daardoor eenvoudiger kansen en kwaliteiten te ontdekken. Heeft u hier interesse in in Best? Geef u op voor onze mindfulness cursus en geniet voortaan volop van alle input uit het leven.

Uw depressie met onze behandeling tegengaan?

Met behulp van onze depressie behandeling, kunt u uw nare gevoelens op een prettige wijze tegengaan. Wij bieden u een veilige en vertrouwde omgeving waarin u uw verhaal kwijt kunt. Wij luisteren hier respectvol en aandachtig naar. De behandeling wordt specifiek op uw tempo afgesteld. Dit biedt de meest effectieve en blijvende resultaten op. Heeft u behoefte aan een kalmer, zelfverzekerder en gelukkiger leven? Bezoek ons therapeutisch centrum dan vanuit Best voor een depressie behandeling.

Benader onze therapeuten vanuit Best

Bent u benieuwd naar onze behandelingen in alternatieve geneeswijzen? Maak dan vanuit Best kennis met onze gediplomeerde therapeuten. Bel naar 013-4562191 of mail naar info@dezonnevlechttilburg.nl en maak een afspraak bij therapeutisch centrum De Zonnevlecht in Tilburg. U zult zich al na enkele sessies als een herboren mens in Best voelen

Alternatieve geneeswijzen Best

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.