Welness  verwendag

Een bijzonder verwenarrangement waarbij u in alle rust kunt genieten van een verwendag voor lichaam en geest. Dit dagprogramma bevat een been en voetzoolreflexmassage, totale lichaamsmassage, sublieme schoonheidsbehandeling, handverwennerij en ontspannende hotstonemassage. Het is ook een verwendag voor de inwendige mens.

Wellness verwendag

Voetverzorging

Onze voeten spelen een belangrijke rol in ons dagelijks bestaan. Toch wordt dit vaak niet erkend in de lichaamsverzorging. Nauwe oncomfortabele schoenen, temperatuurschommelingen en gewichtsproblemen zorgen vaak voor veel ongemak waardoor velen te kampen hebben met eeltplekken, een slechte huid op de voeten, eczeem, zweetvoeten of voetschimmels. Deze bijzondere dag heeft een ontspannend begin met een vitaliserend voetenbad, waarbij u een keuze kunt maken uit diverse etherische badoliën waaronder Nerolie (de diamant voor de voetverzorging).Daarna volgt een uitgebreide 9-fasen voet- en beenmassage.

Massage

Massage is één van de oudste therapieën die er bestaan. Al eeuwenlang wordt massage toegepast voor genezing, om spanningen weg te halen en voor algemeen welbehagen. Er zijn talloze massagetechnieken waarbij de essentiële oliën de effecten versterken en de kwaliteit van de behandeling als nog beter wordt ervaren.

Wij vervolgen de dag met een totaalbalansmassage waarbij vele energie- en meridiaanbanen aan bod komen. Voeten, benen, rug, nek, schouders, armen en het gelaat krijgen ruimschoots aandacht. Deze totale lichaamsmassage wordt afgestemd op je wensen en kan zeer mild of pittig ervaren worden. Blokkades kunnen zich oplossen en afvalstoffen verlaten het lichaam. Een massage laat het lichaam ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor diverse klachten voorkomen of opmerkelijk kunnen worden verlicht. Intensief maar zeer aangenaam.

Aan iemands handen kan men niet alleen de leeftijd aflezen, maar kan men ook zien wat voor leven iemand leidt. Dus geef ze de zorg en aandacht die ze verdienen. Ze worden immers veel blootgesteld aan beschadigingen van buitenaf. Denk aan agressieve schoonmaakmiddelen, vaak wassen met zeep, grote verschillen in temperatuur, zon of tabak. Nadat uw handen zijn gescrubt gaan uw handen in een paraffinebad met perzikaroma waardoor de huid zienderogen opknapt. Hierna volgt een heerlijke handmassage met een verzorgende olie.

Het vinden van innerlijke schoonheid, het ervaren van het genot van zich aantrekkelijk voelen en het ontdekken van het geheim van de verleiding; zie hier de deugden van een sublieme schoonheidsbehandeling die niet mag ontbreken.

Rust en ontspanning

Na een periode van grote inspanning hebben lichaam en geest behoefte aan rust en ontspanning. Warme stenen en voedende massageolie zorgen voor een zeer intens effect, doordat de warmte zeer diep doordringt in het lichaam en de spieren. De hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en brengt het lichaam volledig tot rust wanneer de warme stenen ter afsluiting op de acupunctuurpunten worden gelegd. Naast deze verwennerij voor lichaam en geest wordt op deze dag ook de innerlijke mens niet vergeten. Heerlijke drankjes en hapjes maken de dag compleet.

De kosten voor deze speciale dag bedragen €300,00

Hotstone

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.