Uw lichaam en geest in balans in Boxtel

Het therapeutisch centrum De Zonnevlecht Tilburg biedt haar klanten uit Boxtel een zeer uitgebreid aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse massages waaronder de voetzoolreflexmassage, maar daarnaast is ook het volgen van een ontwikkelingstherapie mogelijk. Bent u eerder op zoek naar ervaren personen die voor u een chakrabehandeling kunnen uitvoeren? Ook dan helpen wij u graag verder!

Cursus totaalbalans

Bij De Zonnevlecht Tilburg bieden we onze klanten uit Boxtel verschillende cursussen aan. Zo kan men de wondere impact van meditatie leren, maar daarnaast is het ook mogelijk om aan mindfullness te doen. De cursus totaalbalans die door ons wordt aangeboden zorgt er voor dat iedereen zich beter bewust wordt van zijn of haar kunnen. Daarnaast leert u de stress van u af te houden waardoor u meer dan ooit de mogelijkheid heeft om optimaal te ontspannen. Door de cursus totaalbalans beschikken onze klanten uit Boxtel dan ook over:

  • Een verhoogde persoonlijke kracht en productiviteit
  • Een beperking van gevoelens van stress en vermoeidheid
  • Een structurele verbetering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid

Boxtel

Ook voor tieners

Steeds meer tieners die afkomstig zijn uit Boxtel kiezen er voor om een beroep te doen op een healing coach. Dat is niet zo vreemd. Tegenwoordig oefent de maatschappij een grotere druk op jongeren uit dan ooit tevoren. Die druk kan lang niet iedereen zomaar naast zich neerleggen waardoor een blijvend gevoel van stress en spanning wordt veroorzaakt. Omdat deze factoren een negatieve invloed kunnen hebben op uw dagelijks leven is het van belang om deze in de kern aan te pakken. Wat dat betreft biedt een persoonlijke coaching tieners vaak die oplossing waar ze naar op zoek zijn. Heeft u als tiener uit Boxtel behoefte aan een healing of wilt u gewoon leren mediteren? Wij bieden u zonder probleem al deze mogelijkheden aan!

Balans tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid

Innerlijke en uiterlijke gezondheid van het lichaam zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom hebben we er voor gekozen om in ons therapeutisch centrum voor klanten uit Boxtel eveneens plaats te maken voor een schoonheidssalon. Bij De Zonnevlecht Tilburg begrijpen we als geen ander het natuurlijke karakter van de huid waardoor we steeds trachten om een gunstige balans te vinden tussen uiterlijke en innerlijke gezondheid. Door middel van een vakkundige gezicht- en huidverzorging kan een uitmuntend gevoel van schoonheid gerealiseerd worden voor onze klanten uit Boxtel. Uiteraard kan een dergelijke behandeling altijd worden gecombineerd met een massage voor een optimale ontspanning.

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.