Intens ontspannen met een hotstone massage

Veel mensen die zich gespannen voelen hebben nood aan een ontspannende massage. Er zijn wat dat betreft tegenwoordig heel veel mogelijkheden op de markt terug te vinden. Eén van de bekendste massages die door de jaren heen aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen is de zogenaamde hotstone massage. In dit geval wordt er zoals de naam reeds laat vermoeden gebruik gemaakt van warme stenen die een weldaad vormen voor het lichaam. Wilt u even lekker ontspannen en wilt u ook de lichamelijke voordelen ervaren van een hotstone therapie? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van een hotstone behandeling

Steeds meer mensen kiezen er voor om een massage met warme stenen te ondergaan en wel om verschillende redenen. Het is dan ook algemeen bekend dat een dergelijke behandeling enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt. We zetten er alvast graag enkele voor u op een rijtje:

  • Ziekmakende afvalstoffen worden op doeltreffende wijze afgevoerd
  • De warme gloed van de stenen zorgt voor een heerlijk, intens en ontspannend gevoel
  • Er vindt een diepe relaxatie, maar tevens ook ontgifting plaats van het lichaam

Hotstone massage

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar een ontspannende behandeling die een absolute weldaad vormt voor uw lichaam, dan is de hotstone massage voor u ongetwijfeld een aanrader!

Welke stenen worden gebruikt?

Het klinkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd, een massage met warme stenen, maar in de praktijk zult u merken dat de hotstone therapie gebruik maakt van niet zomaar stenen die u op straat kunt vinden. De stenen zijn namelijk afgeronde basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn door de eeuwen heen glad gepolijst door een samenspel van wind en water. De stenen worden opgewarmd tot ze een temperatuur bereiken van ongeveer 45 graden waarna ze in verschillende vormen (groot en klein) op het lichaam aangebracht kunnen worden.

Zelf deze unieke behandeling ondergaan?

De hotstone massage is door de jaren heen bijzonder populair geworden. Dat heeft alles te maken met het feit dat mensen die deze behandeling volgen er meteen ook de vruchten van weten te plukken. Niet alleen voelt men zich veel beter in hun vel, daarnaast zorgt de hotstone werking ook nog eens voor een aanzienlijk gezonder lichaam. Omdat gifstoffen snel en efficiënt kunnen worden afgevoerd voelt u zich niet alleen beter, u bent ook gewoon gezonder. Twijfel dan ook niet langer en ervaar nu zelf wat deze unieke massage ook voor u kan betekenen!

Interesse? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen.